Bloggen om mitt 'lättare liv', familj och vår stora flytt!

Direktlänk till inlägg 30 december 2011

Äre fredag idag?!

Av Mikaela - 30 december 2011 16:42

Alltså mina dagar är ju rätt lika varandra så om det är måndag, tisdag, onsdag eller oavsett så spelar det ju ingen större roll =) Sen blir jag dock lite snurrig nu när Eddan har haft semester en vecka, då känns det som helg hela tiden.

Imorse blev det att gå upp rätt tidigt då jag skulle lämna ett fastande blodprov hos barnmorskan eftersom mitt sock låg på 10 igår, vilket inte var så konstigt eftersom jag precis innan jag gick dit ätit lunch =).
Så som jag räknat med låg det i morse på 3 igen. Inget att oroa sig för med andra ord. Efter det på vägen hem stannade jag till hos en långshyttan tjej och lämnade en säck med kläder som var förstora för mig. Hoppas hos hittade en hel del där hon vill och kan ha. Förutom den säcken slängde vi även 2,5 svarta sopsäckar med kläder. Så himla skönt att bli av med sånt som var trasigt, gammalt och alldes för välandvänt =).
Eftersom jag nu totalt tröttnat på att vara gravid så satte jag igång och damsuga hela nedervåningen när vi kommit hem. Verkar inte ha gett så mycket så jag får väl ta och börja måla Nora´s rum eller nått =).

Juste, kom ju på att jag faktiskt inte nämnt någonting om alla fantastiska julklappar Nora fick. Helt sjukt så mycket fint och bra saker! Tack alla! Och jag fick flera jätte fina saker av min man.
Bland annat denna lampa som jag verkligen hade önskat mig då vi behövde en lampa till den nya skänken vi fick i bröllopspresent. Sen hade han på helt eget bevåg köpt Rikard Wolff´s självbiograf RikiTikiTavi. Jag blev verkligen så himla glad för den då jag är ju hemligt kär i Wolff =). Längtar tills jag ska börja läsa den, ska nämligen ta med mig den in till förlossningen och då börja läsa den. Sen fick jag min årliga present, en almenacka då han vet att jag inte kan leva utan en sån =).
Sen som om inte det var nog fick jag en handdamsugare...hmm.. Varför sa han inte att han önskat sig en sån =) haha för den som använder den är han =). Hihi...
      

Sen fick Lillhickan en hel del kläder, kan faktiskt vara kul att ha lite nytt även om dom "gamla" kläderna endast är använda av Nora.

Jag hade ju lovat bilder på renoveringen som pågår just nu här hemma. Projekt Toalettbygge!
Första bilden:
 
Ja inte så mycket att se än, men eftersom kommer här att byggas en ny toalett. Men först ska det dras rör och läggas golv och sen ska det upp vit bröstpanel, innan vi sen kan sätta in själva toaletten och handfattet.. Nästa vecka kommer det en vvs:are och ska ge oss en offert.

Nej så här kommer ingen bebis till världen, springa i trappen ett par vändor kanske!? =)

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mikaela - 30 augusti 2014 06:35


Tiden är alldes för knapp just nu. Bloggen hinns inte med. Där emot finns jag på instagram under namnet lorddannys Kommer nog att ta upp bloggandet igen om någon vecka. Svårt att släppa den efter nästan 5 år. ...

Av Mikaela - 3 augusti 2014 21:19

Nora är ju med mormor och Co i Småland och jag ska strax gå i säng. Det känns helt klart tomt här hemma utan Nora. Men åt andra sidan har Loka fått kommit fram ordentligt och verkligen fått egentid med mamma och pappa. Vilket uppskattats av Loka. ...

Av Mikaela - 30 juli 2014 10:25


Men jag jobbar nonstop just nu! Är ledig på söndag för att sen jobba 9 dagar till :-) Så just nu åker jag bara hem och sover känns det som. Vi har lånat in farmor denna vecka för att barnen ska slippa vara på dagis så långa dagar. På fredag e...

Av Mikaela - 20 juli 2014 21:05

Nu är jag och barnen i Väsby. Vi kom redan vid 12 snåret för lite lunch hos mamma/mormor innan vi vid 15 tiden åkte på kalas till Sigge som fyller 6 år på tisdag! OMG!! Våra barn fyller 6 år Joi!! 6 år!! Vart tog åren vägen? :) Det var iaf stojig...

Av Mikaela - 18 juli 2014 20:35

Jag har nu börjat jobba igen efter min semester och jobbade idag bara fm. Så då passade vi på att överraska barnen med att hyra en roddbåt och åka ut på sjön och fiska. Barnen blev jätteglada och vi hade det supermysigt. Vädret höll sig perfekt...

Presentation


Den 17 mars -10 genomgick jag en GBP operation och har sen dess lyckats gå ner hela 51 kg. Sen dess har vi även gjort en stor flytt ifrån sthlm till dalarna och i jan -12 väntar vi tillökning! Följ oss och vår vardag!

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27
28
29 30 31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards