Bloggen om mitt 'lättare liv', familj och vår stora flytt!

Alla inlägg under oktober 2013

Av Mikaela - 19 oktober 2013 20:29

Phu.. Sitter tungt i soffan efter en full-rulle-dag ;)
Våra barn sover absolut inte längre bara för att det är helg och inte jag heller! Flora väckte mig med sin vanliga skön-sång-skällande 06.15, hon är som en klocka! Morr..

Igår trimmade jag Flora och Elton och idag stod Brolle och Baloo på tur. Men först var vi tvungen att åka och växla lite svenska kronor -norska för imorgon tar Eddan en låååång tur upp till Funäsdalen där han möter upp Vanja med familj för att ta emot Alice som ju varit hos dom på parning!
Nu återstår nio lååånga veckor innan det förhoppningsvis pluppar ner lite valpar ;)

Så imorgon blir jag och barnen ensamma hela dagen så då ska vi baka pepparkakor och sen åka över och fira Towa som fyllt år. Nora var på disco kalas där idag men imorgon får vi också fira henne ;)
Men nu blir det American funniest home video med morötter, gurka å dipp ;)

Av Mikaela - 16 oktober 2013 10:51

Igår kväll kom sms:et jag väntat på så länge ;) en bild på Alice och hanen Felix som parade sig ;) haha.. Låter säkert väldigt konstigt, men lyckan var total! Hade ju redan gett upp hoppet om att som skulle få till en parning, men Vanja vägrade att tro på det ;)
Så nu återstår bara hur jag ska få hem henne :)

Idag började dessutom Flora att löpa, 1 månad tidigare än beräknat, men hon passar väl på och försöker klättra i rang när ledaren är borta :)

Jag fyller år och tänker fira det med en återträff av COPE kursen jag gick tidigt i våras ;) ja för födelsedagen är inte mycket att fira :)

Nora var ju till tandläkaren igår för att slipa lite på hennes bettfel, men det gick inte. Vi får vänta och se vad som händer när dom nya tänderna kommer ist.

Nu ska jag se vad jag ska göra för lunch till mig själv :)

Av Mikaela - 15 oktober 2013 13:45

Trots att det är 6 grader ute fryser jag supermycket idag.. Läste just att det förväntas bli snöstorm på fredag.. Ååå hata!!! Hoppas vindarna vänder å vi slipper skiten ett tag till..

På Alice fronten har det inte hänt ett smack och nu har jag gett upp, så nu måste jag försöka fixa en dag när jag kan åka och hämta henne..

Nu ska jag väcka min lilla mini-tonåring och hennes lillasyster och gå in till tandläkaren. :)

Av Mikaela - 13 oktober 2013 12:36

Helgen gick väldigt väldigt fort!
När jag skrev senast så var jag i Norge för att para Alice med den supersnygga Champion killen Winton The Winner Thakes IT All, *Felix*. Men Alice var inte så sugen på att släppa till.. Så vi tog beslutet att lämna henne för att sen mötas på vägen när hon är parad.. Det var i fredags.. Och än har det inte blivit någon parning.. Min magkänsla säger att det inte kommer att lyckas denna gång, trist nog :(. Vi får väl se.. Än verkar det inte vara för sent..

Hem kom jag sent i fredags kväll och i går lördag kom mamma, Micke, Simon, moster Linda och hennes man för att äta gott och fira mig lite eftersom jag fyller år i veckan. Vi åt väldigt gott iaf och hade det väldigt mysigt. I natt sov jag så bra, vilket jag inte ens minns när jag gjorde senast!
Alla har nu åkt hem och jag ska strax hålla hundkurs åt MedMarie!

I veckan som kommer väntas tandläkarbesök med Nora och ev kommer Joi å barnen upp. Framförallt så ska jag gå och klippa av mig pälsen! Wii!

Hörs snart igen!

Av Mikaela - 11 oktober 2013 08:19

Tänkte jag skulle ha bloggat redan igår men efter 9 timmar i bilen orkade jag inte med nått bloggande.

Vi, jag och Marie är i Norge tillsammans med Alice. Våran hund, för att se om vi får till någon parning. Vi kom igårkväll och än har det iaf inte blivit någon parning. Hoppas på att det blir nått under dagen idag så vi kan börja vår långa resa hem genom dom Norska bergen.
Håll tummarna!

Av Mikaela - 8 oktober 2013 20:05

Redan tisdag kväll! Dagarna rusar fram och denna vecka har jag massor med spännande saker framför mig. Men det är så mycket att vi får ta en dag i taget här i bloggen.

Igår var vi över till Tarja på em. Det var verkligen vad jag behövde. Jag hade nämligen sjukt ont i huvudet men trotsade det och åkte över till Tarja. Där bjöds jag på kaffe och macka och vips så mådde jag bättre! Vilken lättnad! Jag hade med mig massor av frukt så till barnen gjorde vi fruktsallad.

Idag har vi bara myst hemma, jag och barnen. Till middag lagade vi tacos och båda barnen åt väldigt bra.

Imorgon ska jag först åka och vaccinera Alice då det är dags för det, sen ska jag även hinna baka bullar har jag tänkt. Sen får jag se om jag får vänta med det tills Eddan kommer hem.. Om allt hinns med får vi se imorgon :)

Av Mikaela - 6 oktober 2013 07:27

Efter den super trevliga valpträffen vi var på igår så var jag helt slut. Dessutom ville både jag och Nora hinna förbi Joi och träffa dom och deras snart 8 veckors bulldoggvalpar! Dom som jag var med och förlöste.
OMG!! Dom är så sjukt söta!!
Iaf.. Jag var heelt slut så vi bestämde att vi stannar en natt till. Sagt och gjort. Tidigt i säng blev vi iaf. Tröttare än tröttast.se :)
Men nöjd med dagen!

Nu har vi precis vaknat här och ska bara äta frukost sen åker vi hemåt! Saknar Loka så det suger i magen på mig. Jo, jag saknar dig med Eddan <3

Upp å iväg!

Av Mikaela - 5 oktober 2013 08:52

Ingen sovmorgon här inte :) Nora vaknade vid 6.40 Så då gick jag upp och släppte ut hundarna.. Elton förstod inte alls varför vi var tvugna att vakna vid den tiden. Den valpen är såå skön! Han är inte ens 4 månader och fullt rumsren, inte bitig, lika soft på bortaplan som hemma. Jag bara äääälskar honom. Nu ligger han bredvid mig i sängen och sover. Ska bli intressant och se vad Andrea och Katarina säger om honom på valpträffen idag, för i mina ögon är han riktigt tjusig!
Muffin då.. Mamma kallar henne duracellkaninen :) jag kan nog hålla med.. Haha, hon är överallt och ingenstans, samtidigt! Haha! Även hon har varit duktig och gått ut när hon behövt göra ifrån sig. Det går åt rätt håll med även henne :)

Nu mina kära vänner ska jag nog passa på och hoppa ner i badkaret! Gissar att Nora kommer göra mig sällskap ;)
Sen blir det att åka till valpträffen, kanske hinner med en kaffe hos Emma innan och bulldogvalpgos hos Joi efter innan hemgång!

Presentation


Den 17 mars -10 genomgick jag en GBP operation och har sen dess lyckats gå ner hela 51 kg. Sen dess har vi även gjort en stor flytt ifrån sthlm till dalarna och i jan -12 väntar vi tillökning! Följ oss och vår vardag!

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21 22 23
24
25 26
27
28
29
30 31
<<< Oktober 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards