Bloggen om mitt 'lättare liv', familj och vår stora flytt!

Alla inlägg den 13 april 2012

Av Mikaela - 13 april 2012 13:40

Ja den här dagen lär jag sent glömma. Efter jag kom hem ifrån stallet på förmiddagen tog Nora en hård godis ur påskskålen, jag satte mig och matade Loka som vanligt.
Plötsligt ser jag Nora stå brevid mig med riktig panik i ögonen, hon hade satt godisen i halsen!!
Min panik blev total, jag slog till henne i ryggen med den lediga handen jag hade och det hände inget så jag skrek till mamm och Eddan; -Hon sätter i halsen!!
Hon sprang fram till Eddan som också slår till henne i ryggen och vi alla förväntade oss att den skulle hoppa loss, men även denna gång hände inget. Jag ser hur Eddan lägger henne över knät och slår henne i ryggen och fortfarande händer inget. Jag hör några "kvävande" ljud ifrån Nora och tänker hela tiden att nu lossnade den, nu lossnar den, men det händer inget.
Jag gjorde allt man inte ska göra men jag hade vid det här lagret fått riktig panik.
Nora låg över Eddans knä som sitter på huk och gör allt för att för att få loss godisen medans jag springer runt med Loka i famnen som fått avbryta sin matning och bara skriker till mamma att ring efter en ambulans!! Hon dör!! 
Jag har nog aldrig känt en sån skräk inom mig, jag var så rädd att allt skulle gå käpprätt åt helvete.
Till slut kom godisen upp och jag har aldrig känt mig så lättat. Jag satt på huk och såg hur chockad Nora var i ögonen, men allt hon sa hela tiden till mig att; Jag mår bra mamma! Det är bra nu.
Stackas älskade unge måste själv fått panik över mitt skrik, Ring Ambulans!

Eddan var hela tiden så himla lugn och hanterade situationen så himla bra, han räddade hennes liv medans jag bara stod och skrek. Och jag kan nu i efterhand känna mig så himla besviken på mig själv och på hur jag reagerade, men det var så hemskt. Chocken sitter fortfarande i mig och jag vill bara ställa mig i ett hörn och gråta ur den...

Hemsk start på den här helgen, hoppas för allt i världen att den inte fortsätter såhär..

Presentation


Den 17 mars -10 genomgick jag en GBP operation och har sen dess lyckats gå ner hela 51 kg. Sen dess har vi även gjort en stor flytt ifrån sthlm till dalarna och i jan -12 väntar vi tillökning! Följ oss och vår vardag!

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16 17 18 19
20
21 22
23
24
25 26 27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards