Bloggen om mitt 'lättare liv', familj och vår stora flytt!

Alla inlägg under augusti 2012

Av Mikaela - 12 augusti 2012 07:12

Utan mina barn, man, familj å vänner fungerar inte jag! Men jag måste också ha mina älskade hundar!
Här kommer bilder från igår, alla tagna av Cindys matte My, se hennes blogg mye.blogg.se .

Av Mikaela - 11 augusti 2012 13:40

Vid tio tiden imorse mötte Eddan, jag, Nora, Loka å hundarna upp My med Cindy och Sofia och hennes sambo och deras hundar Nova, Bella och Lucy. Vi gick tillsammans ner till en grusgrop där alla hundarna fick busa av sig, massor. Så himla fantastiskt att få följa ens uppfödda hundar upp i vuxen ålder. Både dalmatiner och springer spaniels. My fotade och fick massor med fina kort som jag skulle få ta del av ikväll. Spännande!
Efter drygt 1,5 timme så var hundarna helt slut och vi skildes åt.

Det var dags för oss att åka hemåt och vi har nu lite drygt 5 mil kvar. Skönt och komma hem.

Nu är det mindre än 5 veckor tills vi lämnar sverige för att få lite sol och värme, underbart. Längtar massor. Men innan dess har jag fyra utställningar att delta på. Så i veckan ska hundarna göras i ordning inför det.

Återkommer så fort jag fått ta del av My's bilder.

Av Mikaela - 10 augusti 2012 17:17


   

Hur fantastiska är inte dom här små gobitarna!? Till salu om någon är intresserad!


Imorgon ska jag träffa lite Lord Dannys hundar på en lekträff innan vi åker hem. Hoppas på lite roliga kort också!


Nu blir det fredagsmys med la familja!

Av Mikaela - 10 augusti 2012 09:13

Nu har Nora sovit hos mormor två nätter. Nu får det vara bra! Nu sitter jag, Eddan å Loka i bilen på väg att hämta henne. Fast vi stannar allihopa en natt och så far vi hem imorgon, tillsammans <3 . Shit så jag saknat henne! Det har varit så konstigt tyst hemma utan henne. Men vi har tagit tillvara på tiden och kommit en bra bit i köket. Super läckert blir det. Sen passade vi på att ha lite mysig egentid tillsammans. Vi hyrde filmen En gång i Phuket. Den var jätte rolig.

Men nu ska vi inhandla lite frulle på donken innan vi fortsätter till Väsby. Nora kommer vara hos Joi och Sigge när vi kommer så vi åker dit så vi kan passa på och gosa lite med valparna innan dom flyttar. Blir nog en uppdatering lite senare med bilder på dom.
Hej hej!

Av Mikaela - 8 augusti 2012 19:43

Ja när man lever mitt uppe i ett bygge hinns inte bloggen med. Men igår tog jag med barnen och granndottra till leklandet för ett litet avbrott. All målning är nästan klart så Eddan behövde få lite egentid tillsammans med bygget. Inte superlätt att bygga med två barn runt benen. Vem som hade roligast på leklandet är dock svårt att avgöra, Nora eller 16 åriga Michaela, haha. Nora var iaf helt genomsvettig efter tre timmars bus. Somnade gott på kvällen. Men innan hon somnade pratade hon med mormor och bestämde att hon skulle åka dit dagen efter, direkt efter frukosten och jag skulle köra henne. Hon skulle sova över där själv. Ja och eftersom jag vet hur rörigt och bökigt vi har det här just nu så körde jag givetvis dit henne. Så nu är hon där i Väsby, hos mormor, utan mig!! Japp, jag lider massor men visar det givetvis inte till henne, för hon har det superskoj! Men helt klart saknar jag henne!
Med hon har lovat att ringa imorgon när hon vaknat. Så nu sitter jag här i soffan i min ensamhet, Loka sover och Eddan är och byter lite saker på Ikea. Imorgon fortsätter bygget men vi har kommit en bit på vägen iaf. Kan inte bjuda på några bilder än, köket hålls hemligt tills det är helt klart. Inga grannar, vänner eller någon får tjuvkika.. Hihi.
Men avslutar dagens inlägg med en bild, på Nora såklart! <3

Av Mikaela - 6 augusti 2012 09:12

Ja så mycket blogg hinns det inte med just nu, bygger, river, målar och sätter upp kök, dygnet runt... Och Loka utvecklas hela tiden, igår 7 månader och 1 dag började hon krypa på riktigt! Så söt och så himla roligt för en som aldrig hade någon krypare förra gången, alltså när Nora var liten. Här är en bild på sötisen som jag tog precis nyss. När man säger Tittut till henne lägger hon huvudet på sen ;-)

Av Mikaela - 4 augusti 2012 18:15

Nu sitter vi i bilen allihoppa och är helt slut efter en heldag på Furuvik. Vädret var på topp och vi hade det jätte kul. Nora var glad och se Sigge även om dom sen inte lekte något speciellt. Jag gissar på att det var sista gången jag såg Joi gravid för denna gång. Nästa gång vi ses har nog bebisen anlänt.
Blev tyvärr inte så mycket bilder från idag, hann inte fota så mycket eftersom jag hade Loka också.. Nora var i alla fall överlycklig över att ha fått både träffa och klappa kamelerna.
Lite bilder.

Av Mikaela - 3 augusti 2012 19:45

Nu är en del av köket rivet och jag har bara en sak att säga om det, KAOS! Det är så mycket kaos som det kan bli och det kommer dröja innan vi har ett kök igen... Se själva..

Presentation


Den 17 mars -10 genomgick jag en GBP operation och har sen dess lyckats gå ner hela 51 kg. Sen dess har vi även gjort en stor flytt ifrån sthlm till dalarna och i jan -12 väntar vi tillökning! Följ oss och vår vardag!

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6
7
8
9
10 11 12
13 14
15
16
17
18 19
20 21
22
23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards