Bloggen om mitt 'lättare liv', familj och vår stora flytt!

Alla inlägg den 3 augusti 2011

Av Mikaela - 3 augusti 2011 20:59

Kom hem ifrån jobbet för en stund sen och Eddan höll då på att lägga Nora redan så jag vill ju inte direkt störa dom =) Så jag pysslade ute i djurhuset med alla djuren och fixa i ordning med lite saker som ska med ner till Pysen.

Tänkte nu försöka ladda upp lite badbilder ifrån iförrigår som jag lovat!
Eftersom mitt och Eddans liv består av Nora, Nora, Nora så kommer här en massa bilder på just Nora!
            
Sen har vi han som bländar hela stranden, min andra hälft!
Eddan-Peddan! Här var han inte nertjatad av Nora än att bada men strax där på åkte brallorna av och han fick bada i bara kallingarna =).
  
Under tiden badade, å badade å badade Nora!
     
Sen kom äntligen pappa i, först skulle jag ju givetvis ta en bild av dom, och om ni undrar varför Eddan ser så glad ut så har Nora just upplyst honom om att hon kissar! hahaha...
Sen orkade hon inte vänta längre utan började stänka ner honom!
      
Äntligen gav pappsen upp!
     
Här tyckte dock Nora att nu fick jag ge mig med allt fotande och började stänka ner mig så jag avslutar med den bilden =)
 

Av Mikaela - 3 augusti 2011 09:03

Jag arbetar ju inte heltid, inte på pappret i alla fall. När jag väl jobbar vilket jag gör tis,ons,tors ena veckan och fre,lör,sön andra veckan. När jag jobbar, jobbar jag minst 8 timmar, utom helgerna när det är 12 timmars pass. Hur ska jag hinna med allt utan låta hemmet förfalla?!

Som nu på morgonen har jag hunnit, fixa frukost till Nora och hunden. Duschat, slängt in en tvätt, fixat disken i köket. Kommer även innan jobbet att fixa hos fåglarna (plus marsvin och kaninerna). Det vill säga vattna, mata, ge grönsaker och plocka lite äppelgrenar. Sen är det nog dags att hänga tvätten. Någonstans är det nog bra om jag stoppar i mig nått så jag kan ta alla mina tabletter som ska tas i samband med mat..
Jag damsög igår, så det räcker om jag gör det imorgon.. dock vore det bra om jag även hann handla... dock måste jag åka 11.15 mot jobbet..

Alltså, jag vet att det inte är omöjligt, men hur gör ni småbarnsförälder som jobbar, har hus och hem plus djur?

Visst jag slutar 20 och är hemma vid 20.45, men då är det dags att fixa fåglarna och djuren igen. Alltså kolla vatten, plocka ägg och fylla på mat... Sen eftersom Nora inte kommit in i sina sovrutiner efter sommaren än måste jag lägga henne, för det vill hon inte att Eddan gör om jag är hemma.. Jo juste, sen har vi ju ponnyn också. Som tur är åker vi oftast dit med jobbet mitt på dagen så då slipper jag det på kvällarna..

Jag klagar inte, mina dagar går super fort, önskar kanske bara att jag hann med lite till.. eller kunde klona mig så vi kunde dela upp dagens sysslor. Då kanske ni undrar vad Eddan gör.. ja klipper gräsmattan, jobbar också heltid.. ja gör sånt som jag inte kan.. dock inte på samma rutin som jag gör varje dag!
Opps nu måste Nora till dagis!

Ge gärna tips på hur jag ska hinna med lite till, eller kanske ta hand om mig själv också...

Presentation


Den 17 mars -10 genomgick jag en GBP operation och har sen dess lyckats gå ner hela 51 kg. Sen dess har vi även gjort en stor flytt ifrån sthlm till dalarna och i jan -12 väntar vi tillökning! Följ oss och vår vardag!

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16
17
18 19 20 21
22
23 24 25
26
27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards