Bloggen om mitt 'lättare liv', familj och vår stora flytt!

Alla inlägg den 25 juli 2011

Av Mikaela - 25 juli 2011 09:19

Igår efter frukost och lite fix åkte jag och Eddan till valbo med bil och släp för att äntligen köpa en ny tvättmaskin. Efter ha åkt in och ut i alla affärer där behövde jag lunch för att sen än en gång gå in i samma affärer för att slutligen välja en maskin. Vi hade kanske hoppats på en lite billigare maskin, men då fanns det ingen som kunde hålla måtten för det vi behövde den för så vi fick lägga till en del pengar på födelsedagspengarna Eddan fått så fick vi just den maskinen vi behövde!

Och gissa om den fick jobba igår när den kom hem! 3 maskiner körde vi redan igår. Det behövdes efter ha stått ett par dagar utan.
Vi passade på att frächa upp hela tvättstugan, och den blev sååå fin!

Medans vi var där så var resten av gänget i falun och lekte med Nora på leklandet. När alla väl var hemma sen gjorde mamma stuvade makaroner och korv, det var så gott!!! Har inte ätit det sen jag bodde hemma!!
Mums! Men magen tyckte inte att det var lika kul. Men men det var det värt!

Sen ner och pussade på Pysen en sväng, Nora red litegrann.
Sen var det hem och hoppa i säng. Idag ska ju hela gänget förutom deras hundar åka vidare ner till vimmerby. Men på vägen i borlänge ska dom plocka upp simon, där dom även ska luncha innan dom åker. Så vi gör dom sällskap där. Eddan har ju börjat jobba nu igen...
Ska försöka styra ihop en dejt med Tarja och barnen i veckan, annars inga planer, vädret suger ju.. känns nästan som höst...
Trist..

Men nu måste vi slänga i oss frulle om vi ska hinna!

Presentation


Den 17 mars -10 genomgick jag en GBP operation och har sen dess lyckats gå ner hela 51 kg. Sen dess har vi även gjort en stor flytt ifrån sthlm till dalarna och i jan -12 väntar vi tillökning! Följ oss och vår vardag!

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11
12
13
14
15
16 17
18 19 20 21 22 23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards