Bloggen om mitt 'lättare liv', familj och vår stora flytt!

Alla inlägg den 6 mars 2011

Av Mikaela - 6 mars 2011 16:58

Vilket underbart dygn jag har haft! Den här helgen kommer jag leva väldigt länge på. och tänk, såhär kunde jag ha haft det varje dag...


Igår när vi åkte ner mot väsby kom vi iväg lite senare än planerat och vi hade lite stop på vägen. Men för övrigt gick allt bra. Vi kom fram strax innan 14 och då bestämde vi oss för att så snart som möjligt ta oss ut i pulkabacken och grilla lite korv. Ingen av oss hade nämligen ätit lunch.
Eddan knallade iväg på sitt så vi sa puss och hej. Skulle ju ses dagen efter. Nora var verkligen på toppen humör och hon hade så himla kul i backen. Hennes ögon glittrade hela tiden och hon var som en liten lärka.
Jag vet inte när jag senast såg henne så glad. Det värmde så mycket i mitt mamma hjärta.
Steffe startade elden så fort vi kom fram och jag fixade grillpinnar, Joi plockade ved, hundarna skällde på folk och barnen roade sig själv.
Så fort elden var igång började vi grilla korv, alla fick varsin pinne med varsin korv.

       
Alla glada grillare!


   
Det är gott med kor...bröd!


Väl hemma igen busade barnen hur mycket som helst, galet mycket!
men så kul dom hade!! Steffe fixade middag som skulle bli plankstek, nått jag aldrig ätit, faktiskt. Men så sjukt gott det var... så jag njöt!!

Varför har jag inte ätit detta tidigare?! Alltså potatismoset var sjukt gott, vilket alla barnen tyckte också! Bra jobbat Steffe. En lätt topp 10!


Ja, efter middagen fortsatte barnen att rejsa som galningar tills godisskålen kom fram, då satt alla barnen vid köksbordet och åt ur samma skål. Inge bråk och stök här inte. Jag och Joi tog igen oss efter middan innan rejset började igen. Denna gång deltog även Joi, jag höll mig med hundarna i soffan och Steffe skulle gå till rundbypoben och kolla hockeyn o titta till Eddan å gänget.
Medans han var borta softade barnen till och vi fick dom snabbt i säng. Nora somnade på 1 minut =). Steffe kom hem efter någon timme och då tog vi oss ett halvt glas vin innan vi hoppade helt döda i säng.


Eddan skulle ju ha sovit hos hans kompis Hasse, men vi 01.40 tiden ringde han och sa att hasse var försvunnen (troligen gått hem) och sa att han inte kom in där. Så efter ha fått en utskällning av mig så kom även han hem till Joi. Han fick lägga sig på soffan som han till straff fick dela med Bullen =) Mohahahah....


Barnen vaknade vid strax innan 7 och sen var det full rulle igen. Vid 9 tiden åt vi frukost alla tillsammans och sen begav vi oss till det nya leklandet i väsby. Ooshit vad stort det var! Super häftigt. Har nog aldrig sett nått liknande. Barnen lekte men Nora som inte sovit nått bra under natten började surna och bli trött. Och när den utklädde dinosaruien kom fram då fick det räcka tyckte Nora som blev livrädd och ville åka hem.

Sista bilden som togs, sen dog kameran....  


Sagt och gjort. Jag skulle ju köra så på vägen hem sov Eddan, Nora och Alva i baksätet, heeeela vägen hem. Jag kunde i lugn och ro sitta och lyssna på radion och köra i min egna takt.


Tusen och åter tusen tack Joi och Stefan för ett underbart dygn och god mat!! Jag kommer att leva länge på det!
    

Presentation


Den 17 mars -10 genomgick jag en GBP operation och har sen dess lyckats gå ner hela 51 kg. Sen dess har vi även gjort en stor flytt ifrån sthlm till dalarna och i jan -12 väntar vi tillökning! Följ oss och vår vardag!

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards