Bloggen om mitt 'lättare liv', familj och vår stora flytt!

Alla inlägg under april 2011

Av Mikaela - 4 april 2011 11:58

Nu har mamma och Micke åkte hem så nu är jag och Nora solo tills ikväll när Eddan kommer hem. Jag har passat på att dammsuga, tvätta och ordningställa efter helgen. Nora tittar på en av sina nya filmer, tecknade Pippi Långstump!

Alice har kommit in ifrån sin förmiddagspromenad, och hon fick åka direkt in i duschen.. fy så grusig och sandig hon blir just nu... Det är det trista med våren.. Men om någon månad kommer väl sopbilen och tar med sig gruset så vi slipper ha det inne...

Jag väntar på att Nora ska slockna en stund på soffan så jag kan inte min latte =)
Hörs sen!

Av Mikaela - 4 april 2011 08:05

Oj så seg jag var imorse när Nora vaknade.. mamma och Micke sov ju även här i natt så jag kunde ju skicka in Nora dit då och då så somnade jag om.. helt slut var jag..

Det är lika grått och trist ute idag som igår.. och mamma och Micke ska åka hem idag så vad dagen har att erbjuda vet jag inte.. Imorgon ska jag till af igen så då får Nora vara på dagis 9-14.

Nej alltså jag måste hitta kaffemaskinen känner jag..
Jag kommer lägga in en bild på projektet sen så tänkta jag att ni ska få gissa vad det är för nått.
Så vi ses senare!

Av Mikaela - 3 april 2011 18:50

Har ni saknat mig? haha.. vissa av er har det iaf =)

Imorde blev det att kliva upp tidigt, vi skulle ju hela vägen till Norrtälje.
Vi skulle hälsa på min lillebror Simon! Äntligen! Det var 3 veckors sen vi sågs sist så både Nora och Simon hade saknat varandra!

Nora hade ritat teckningar till honom, målat en vas och tagit med kort som hon skulle ge honom. Simon hade köpt en jättefin klänning till Nora. Det blev en hel del gos och pussar när vi kom dit. Dessutom fick hon en förtidigt påskägg av Simon. Så gulligt av honom att gå och köpa saker till Nora. När vi Nora och Simon röjt runt ett tag åkte vi och åt lunch som för övrigt inte alls var så god som den borde när den kostade som den gjorde... Trist.. men mätt blev jag. Det är ju fördelen som opererad, behöver ju bara ett par tuggor så blir jag mätt. =)

Sen åkte vi tillbaka till där Simon bor och det tog typ 1 minut sen sov Nora på hans säng, så då fick vi lite tid på oss att sätta oss ner och prata lite. Simon har ju haft ett fruktansvärt tufft liv och efter mycket saker som hänt bor han nu på ett hem för grabbar där han ska få den hjälp han behöver. Han trivs bra och det flyter på. Vi gick igenom lite papper där Simon skrivit ner sina tankar och en dag när det varit jobbigt hade han skrivit att han sakande Nora fett mycket.. Vi hoppas att han under påsk får komma hem på permiss till oss.

Vi ska ju ändå ner till norrtälje då härmta upp det sista till projektet..mohahaha... Nu ska vi äta lite mackor och the. Regnet har öst ner hela dagen och Eddan som inte fick plats i bilen stannade hemma och fortsatte måla väggarna i trappen! Det blev jätte fint.
Men nu the!

Av Mikaela - 2 april 2011 18:10

..kort på projektet idag.. men eftersom projektet nästan är helt klart kan jag inte visa någon bild utan att ni kommer förstå vad det är..hehe..
Så ni får hållas till godo liiiite till =)

Ja som ni förstår så har ju Micke och Eddan snickrat hela dagen, dom gör just det sista. Jag har just lagat en Sydfransk lasange som står inne i ugnen, och den blev sjukt god.. har redan provsmakat. Så snart ska vi äta en sen middag och sen blir det att mysa hela kvällen. Imorgon blir det upp med tuppen och åka hela vägen till Simon(lillebror) för att hälsa på honom.
Det var väldigt länge sen vi träffade honom så Nora har förberätt en massa saker som vi ska ha med till honom. Har verkligen saknar honom!

Vilket tråkigt inlägg det blev idag, sorry sorry.. blir så ibland..
Men nu ska jag duka och ropa in alla =)

Av Mikaela - 2 april 2011 11:21

Igår kom Mia förbi för att lämna två kassar med kläder till Nora. Hon frågade även om jag skulle med på barnloppis idag, självklart.
Sånt är alltid kul, även om Nora har allt hon behöver och mycket där till finns det alltid nått fynd. Jag hittade en barnbok för 10 kr och en tigermatte för 50 kr, och några tröjor för 2 kr/st =).
Jag hann inte mer än hem så slocknade Nora i vagnen, så nu sitter jag och mamma här på varsin dator =).

Men nu blir det en latte.. 

Av Mikaela - 1 april 2011 18:22

Jag skulle verkligen vilja filma varenda minut ifrån Noras liv, framför allt nu när det bara hoppar ut grodor ifrån hennes lilla mun. Idag när vi mötte upp mamma/mormor och morfar i Falun så hoppade mamma in i våran bil för att nora så gärna vill det. Så hade mamma glömt att ta på sig bilbältet, men vad gör det när lillpolisen Nora finns i närheten!
-Mormor, har inget bälte på dig? Annars kommer polisen och tar dina tänder!!

När vi var inne på byggmax så fick jag, mormor och Nora gå på ett led så inte bilarna skulle köra på oss, =). Sen när vi skulle åka hem ropade jag till morfar och frågade om han ville ha nyckeln ifall han kom före oss hem, då ropar lillsorke.
-Ska du ha nyckeln morfar? Rakt ut över hela parkeringen... så vi skrattade åt den lilla härmapan.

I bilen sen känner jag verkligen hur kär jag är i den där lilla sorken där bak så jag säger till henne, Nora, Jag älskar dig! Till svar fick jag.
-Nora äääälskar mormor! haha... schysst liksom!

Ja ni kan ju gissa att sen vi kom hem hit igen med mormor och morfar har Nora inte suttit still en sekund.. hit och dit och fram och tillbaka!
Scott har givetvis fått sin födelsedagspresent och Alice har varit ute med Danne och promenerat.
Själva så har vi ätit västerbottenpaj med grönsallad! I like!
Men nu soffan, för imorgon blir det Barnloppis med Mia.

Tack för idag!

Av Mikaela - 1 april 2011 07:17

Först måste jag bara få förklara hur kul jag tycker det är att ni fortsätter att följa oss! Jag tycker det är super kul!

Idag är det en speciel dag på många sett. Det är den första 1 april, och jag skämtar inte när jag säger att det har snöat inatt... Som om inte det var nog så har vi ju faktiskt ett födelsedagskatt här idag, slagskämpen från igår, Scott fyller 5 år! Super grattis vår allas egna lilla tjockis!

Eftersom jag har lovat att avslöja en hel del hemlisar så kan vi ju lika bra börja redan nu. Alice och Blaze kommer att paras nu i April! Så i sommar blir det puppisar här igen! Länge sen nu vi hade valpar, 2,5 års sen faktiskt!
Det ska bli super kul, har längtat massor, och hoppas hon nu vill komma igång och löpa.

Sen har vi åtminstonde tre hemlisar till, varav det ena är ju projektet som ni läst om tidigare. Det projektet kommer vi börja bygga på nu i helgen, men jag väntar lite till med att avslöja det, men ni kommer under helgen få lite bilder ifrån det så ni kan gissa =)

Men klockan är faktiskt bara 07.24 så nu ska jag och Nora dega i soffan en stund innan vi ska käka frulle!
Hoppas ni alla får en trevlig 1 april, och gå inte på allt ni ser, läser och hör =)

Presentation


Den 17 mars -10 genomgick jag en GBP operation och har sen dess lyckats gå ner hela 51 kg. Sen dess har vi även gjort en stor flytt ifrån sthlm till dalarna och i jan -12 väntar vi tillökning! Följ oss och vår vardag!

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards