Bloggen om mitt 'lättare liv', familj och vår stora flytt!

Alla inlägg den 9 april 2011

Av Mikaela - 9 april 2011 15:33

Idag har vi varit nere i folken med Nora, för dit kom Mamma Mu och Kråkan på besök. Det sjöng, dansa och flamsades en hel del. Nora som pratat om detta heeeela veckan var livrädd för både Mamma Mu och Kråkan...haha..

Men hon dansade och flamsade. Träffade jätte månag ifrån dagis. Det var så himla skönt att jag nu kännde igen så många som var där. En jätte skön känsla, en-jag-är-hemma-känsla! Vem trivs inte då liksom?!
Efter sången blev det festis och frukt, för dom som var snabba =). Nora fick nöja sig med en banan men var lika nöjd för det. Hon lekte lite extra med Towa efteråt så hon var nöjd.
Sen åkte vi hem och plockade bort det sista hundskiten ifrån tomten. Det som göms i snö kommer upp i t.. gräsmattan! Så skönt att ha det gjort. Nu ska vi stänga av tomten och öppna upp den i maj igen så den får en liten chans att torka upp.

Nu ska vi börja förbereda för morgondagens miniträff med dalmatinerflickorna Bella och Cindy. Fick se nya bilder på Cindy.. jag får gråten i halsen så fort jag ser henne. Så vi saknar våran Lookie... skulle göra allt i världen för att få henne tillbaka. Men hon trivs där hon bor nu och det gjorde hon inte hos oss så som vi bodde då.. men det går inte en dag utan att vi tänker på henne. Hon skulle älska att bo här där vi bor nu, men inte visste vi då hur vi idag skulle bo..
Ser i alla fall emot morgondagen!

Dagens ledtråd är lite av en rebus: Securitas ström

Presentation


Den 17 mars -10 genomgick jag en GBP operation och har sen dess lyckats gå ner hela 51 kg. Sen dess har vi även gjort en stor flytt ifrån sthlm till dalarna och i jan -12 väntar vi tillökning! Följ oss och vår vardag!

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards