Bloggen om mitt 'lättare liv', familj och vår stora flytt!

Alla inlägg den 11 maj 2012

Av Mikaela - 11 maj 2012 13:20

Va fasiken, när kommer våren egentligen?
Någon dag är det bra väder sen kommer det en massa regn eller i värsta fall snö!
Skit i det nu, inte mycket att göra åt, mer än att jag inte kan låta bli att längta lite extra tills vi åker utomlands.

Idag då, fredag. Började dagen med utvecklingssamtal på dagis. Fanns inget att klaga på Nora inte. Sen när jag hämtade henne bestämde jag att vi skulle köpa en pizza på vägen hem, den avnjöd vi i soffan framför en film. Det är tjej mys det! Loppan satt nedanför och käkade på sin mask =)

Dagen kommer fortsätta i mys tema, för det är ju fredag och allt vad det innebär. HELG med andra ord!
Underbart! Och nästa vecka är en kort vecka, eller ja inte för mig, mina dagar ser ju precis ut som alla andra men för Eddan. Och om en vecka så får han hyra ett släp och åka upp till Mora och hämta en del nya möbler till oss som jag köpt för en billig peng av mamma =). Dom sålde ju ut hela sitt hem då dom tänkte köpa en jätte hus vagn, men nu är planerna ändrade för dom fick precis en lägenhet i väsby igen så dom flyttar tillbaka dit. Vilket innebär för mig att jag kommer kunna hänga en del på vår gamla hemmaplan i sommar!! Wii så skoj! Kan ju hoppas bara att jag inte kommer stanna där för alltid... hihi..

Igår fick Loka smaka på mosad potatis med smör för första gången. Inga speciella miner direkt, hon gillade det nog även om det mesta ramlade ut igen. Inte lätt när man vet hur man gör liksom =)
Nehe.. nu ska jag softa lite, Loppan sover nämligen. Hörs imorgon, trevlig helg på er!

Presentation


Den 17 mars -10 genomgick jag en GBP operation och har sen dess lyckats gå ner hela 51 kg. Sen dess har vi även gjort en stor flytt ifrån sthlm till dalarna och i jan -12 väntar vi tillökning! Följ oss och vår vardag!

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards