Bloggen om mitt 'lättare liv', familj och vår stora flytt!

Alla inlägg den 13 maj 2012

Av Mikaela - 13 maj 2012 19:24

Jaha, söndag kväll redan! Som vanligt helgerna går super duper fort!
Igår regnade det på förmiddagen medans eftermiddagen var ganska så fin. Eddan passade på att klippa gräsmattan för första gången i år. Nora åkte med honom på gräsklippren, medans jag och Loppan passade på att damsuga och skura golvena inne. Sen åkte jag ner till stallet och filmade när Pysens medryttare red honom. Får se om jag lyckas ladda upp den här.

När jag vaknade imorse så låg Loppan på mage i sin säng och tittade på mig. Super glad över att slippa vara vaken själv. Jag kände mig för första gången på länga ganska så utvilad, så för mig gjorde det ingenting att vakna strax innan 7 när dessutom solen lös rakt in i sovrummet.

Tanken var att jag och Nora skulle åka ner till stallet direkt efter frukosten men vi ändrade oss och tog det nu på kvällen istället. Vi väntade ju nämligen besök. Tjejernas farmor och älsta fastern skulle ju komma. Med sig hade dom en super duper stort och läckert dockhus ifrån kusinerna. Tusen och åter tusen tack för det. Det här dockhuset kommer du bli avis på Joi, 3 våningar och terass, garage och grejjer =)
Sen fick även jag ett massa kläder ifrån Eddans syrra Lena. Alltså inte hon som var med i dag. Utan kusinernas mamma. Tusen å åter tusen tack för även dom! Alla byxorna satt som ett smäck. Nu behöver jag inte köpa några jeans!! Wii. Även Nora har fått kläderna ifrån kusinerna men dom har jag inte hunnit gå igenom än. För efter besöket åkte Eddan, Loppan, Noraoch jag ner till stallet och tog Pysen på en körtur i det fina vädret. Idag var det Eddan och Nora som började att köra, sen på vägen hem bytta vi av så då var det jag och Nora. Medans Eddan gick med Lopppan. Och tur var väl det att vi bytte precis då, för strax där efter mötte vi en cross i full fart och den gillade inte Pysen. Eddan hade säkert klarat av situationen men han har inte hunnit kört så mycket och Pysen gjorde allt utom att stå still. Men nu gick det bra i alla fall.

Ja det var helgen i sin korthet. Nu står Nora här och tjatar på mig och jag kan inte göra två saker samtidigt så det är lika bra jag stänger ner =).
BTW, ingen som har 950 000 kr att låna mig? Har hittat värsta drömboendet i avesta, nära Eddans jobb!! Vill haaaa!! Tänk att få bo i ett område igen där det finns elljusspår, trottoarer, lekparker och slippa ta bilen överallt. Framför allt skulle Eddan kunna cyckla till jobbet och vi skulle bara behöva en bil.
Ja ni kan ju säga till om ni kan ge oss ett lån =)

Presentation


Den 17 mars -10 genomgick jag en GBP operation och har sen dess lyckats gå ner hela 51 kg. Sen dess har vi även gjort en stor flytt ifrån sthlm till dalarna och i jan -12 väntar vi tillökning! Följ oss och vår vardag!

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards