Bloggen om mitt 'lättare liv', familj och vår stora flytt!

Alla inlägg den 29 februari 2012

Av Mikaela - 29 februari 2012 09:46

Mår fortfarande bra, och dagarna knallar på. Solen och dom få plusgraderna vi haft gör allt så mycket lättare. Äntligen är våren pågång. När jag var på maxi ica förra veckan i mora så hade dom lagt fram påskägg och det gjorde mig alldes varm inombords. Kommer påsken snart så kommer även våren.
Jag älskar påsken!


Jag försöker verkligen just nu att ta mig lite extra egentid, typ till att åka ner tll stallet vilket jag känner har gjort mig bättre. För övrigt när det gäller min depression så sökte jag hjälp för den fredagen den 18 och jag fick en tid nu på torsdag till psykolog alltså nästan 2 veckor senare. Idag ringde dom inne ifrån hedemora, psykologen är sjuk och jag fick en ny tid den 15 mars, 15 mars?!! Det är mer än 2 veckor dit och då har jag fått vänta 1 månad ifrån när jag sökte hjälp. Det är ju helt otroligt!
Hade det inte varit för att jag nu känner mig bättre så hade jag sökt akut inne i falun, men får det verkligen gå till så här?! Jag trodde dom såg ganska så allvarligt på förlossningsdepressioner eftersom det är småbarn inblandat.. men inte i dalarna i alla fall. Otroligt besviken!


Ja, men som sagt känner jag att det börjar gå åt rätt håll. Idag tog vi tag i städningen tillsammans vilket gjorde att jag inte äns tyckte det var jobbigt psykiskt vilket jag annars kan tycka. Trotts att Nora höll på gå mig på nerverna samtidigt som jag damsög så höll jag mig lugn hela tiden.
Nu luktar det blommor här hemma och jag njuter av renligheten!


Vad har annars hänt i dag då?! Inte så mycket, jag tog med mig barnen ner till stallet efter lunch eftersom hovslagarn skulle komma och snygga till tassarna på Pysen. Det gick super bra, Nora var jätte snäll och Loka sov hela tiden. Perfekt!

Loka ler massor och jollrar för fullt, så underbart! Sover gör hon dessutom just nu jätte bra på nätterna =)
En nöjd mamma hoppar nu ner i soffan och myser! 

Presentation


Den 17 mars -10 genomgick jag en GBP operation och har sen dess lyckats gå ner hela 51 kg. Sen dess har vi även gjort en stor flytt ifrån sthlm till dalarna och i jan -12 väntar vi tillökning! Följ oss och vår vardag!

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12
13 14
15
16 17
18
19
20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards