Bloggen om mitt 'lättare liv', familj och vår stora flytt!

Alla inlägg under september 2012

Av Mikaela - 14 september 2012 08:00


 
Idag är det ingen vanlig dag för idag är det min lillebror Simons 18 års dag, hurra, hurra, hurra!Grattis älskade lillebror! Jag tror vi kommer å ha en fantastisk vecka här i värmen!

Av Mikaela - 13 september 2012 09:17

Idag fyller Baloo, Nova, Elton, Iris och Biggan 1 år. Stort grattis till er! Tänk att det redan gått ett år sen Alice super goa valpar föddes!
Hoppas ni får massor av godis, ben och kärlek.

Av Mikaela - 12 september 2012 22:34

Ursch vilken klump i magen jag hade när jag åkte ifrån Falun efter att jag och Nora varit där och lämnat av hundarna. Inte för att jag tvivlar på att dom kommer ha det bra, för det kommer dom. Men jag är inte van å lämna bort dom, släpar ju med mig dom vart jag än åker. Sen att Alice nu hamnade hon någon hon aldrig träffat innan känns lite elakt emot snälla Alice. Hon har ifs två hundkompisar där plus att hon kommer träffa Flora i veckan. För dom som passar Alice känner nämligen Marie, Leif och Jessica som passar Flora.

Nora grät en lång stund efter vi lämnat av Flora, lilla gumman. Att se kärleken som vi med barn och hundar ser mellan dom är fantastiskt. Msn ser också hur mycket dom betyder för varandra <3 .

Men som jag sa innan så tvivlar jag inte en sekund på att dom inte kommer å trivas för då hade jag aldrig lämnat dit dom.

Ha det så bra nu Alice å Flora så ses vi om lite drygt en vecka.

Av Mikaela - 11 september 2012 18:44

Ja så mycket packning har det inte blivit än, ingenting faktiskt. Båda barnen är snoriga så jag har ägnat all tid till dom, som vanligt ifs fast nu har allt annat stått åt sidan. Hann iofs städa akvariet när Loka sov en stund. Imorgon måste jag med andra ord hinna göra desto mer. Typ bada av Alice i baken efter löpet som nu är slut. Städa till Tarzan så han har det fint och mysigt medans vi är borta. Handla hem kattmat och ny växt till akvariumet. Åka och lämna hundarna, sen, sen måste jag nog packa ;). men jobbar bäst under stress så jag lämnar det tills imorgon.

Ångest så det heter duga åt allt som gäller begravning och fix av pappas lägenhet, men försöker lägga det åt sidan och njuta av veckan i värmen. Så får jag ta tag i allt sen.


Hittade Loka halvvägs upp i trappen förut när jag lagade middag, sekunderna efter jag tagit ner henne där ifrån satt hon och plaskade i vattenskålen. Ja.. Vad ska man säga? Gullunge!
Nu ska Loka i säng och jag kanske, kanske skulle ta tag i packningen..

Av Mikaela - 9 september 2012 20:25

Vi kom hem redan igår men det tog ett tag för mig att landa efter det senaste dygnet..

Innan vi åkte hem igår åkte vi över till familjen Wik och kollade in deras nyfödda bebis. För det är ju lite så att även om man förlorar en pappa, vänn eller vem som helst så är ju glädjen fantastisk när en bebis kommit till världen. Jag fick hålla och gosa med den lilla gobiten. Och även om jag inte själv ska ha någon mer bebis blir man ju väldigt bebis sjuk när man får gosa med en sån färsking.

Loka fick igår sitta och plocka själv med sin middag och det gick allt annat än bra. För hon har ju fått för sig att maten, den ska torkas av i håret. Varav Nora utbrister att det är ju så Per Moberg gör! Personligen är jag säker på att hon gör det bara för att hon vet att hon får bada efter...

Idag var vi å införskaffade det allra sista inför resan, nu återstår bara packningen..
Struntar i det för tillfället å bjuder på lite bilder på dom två som gör livet värt att levas.

Av Mikaela - 7 september 2012 20:41

Så somnade han stilla in... Exakt en timme efter jag och mamma lämnat honom idag efter vårt förmiddagsbesök somnade han stilla in. Tillsammans på varsin sida satt hans närmsta vänner. Allt gick väldigt fort och jag är så glad att jag hann träffa honom både igår när han fortfarande orkade sitta upp och log mot oss och idag när jag fick lite ensam-tid med honom. Nu slipper han den förbannade skit cancern.
Nu fiskar han dagarna i enda med en cigg i mungipan.
Sov gott lilla pappa. Vi älskar dig <3

Av Mikaela - 6 september 2012 23:20

Tidigare idag började jag att skriva ett inlägg om att det bara är en vecka kvar nu tills vi åker och hur fantastiskt lyxigt det kändes. Men som vanligt vaknade Loka precis när jag skrivit första meningen. Men kanske var det någon mening med att hon just vaknade då och att jag inte hann lägga ut det inlägget. För bara någon timme senare ringde några väldigt nära och goda vänner till pappa. Några som är med honom dag som natt nu när han behöver det. Han har drastiskt blivit mycket sämre och nu handlar det bara om timmar/ någon dag. Så fort som tusan kastade jag ner det vi kan behöva för ett par dagar i sthlm. In med hundar och ungar, och på vägen ner plockade jag upp Eddan på jobbet. Vi kom ner vid 19 tden och jag hann bara byta ut Eddan mot mamma och släppa av honom här innan Nora, jag och mamma åkte vidare in till pappa. Nora skulle också varit kvar men efter att hon fått ett hysteriskt sammanbrott tog vi med henne. Hon skötte sig för övrigt fantastiskt hela tiden vi var där. Pappa, ja, han stackarn är redan nu väldigt borta men fortfarade i liv. Han orkade sätta sig upp en stund när jag satt där bredvid honom och han drog till och med på läpparna och log till. Han tyckte nog om att vi var där, lilla pappa.

Det gör så ont i mig att se någon så sjuk. Och det känns ju långt ifrån bra att jag samtidigt går och räknar ner dagarna tills vi ska åka. För i och med att jag räknar ner dom dagarna, betyder det också att hans dagar här på jorden tar slut.

Imorgonbitti åker jag och mamma tillbaka dit och tillbringar lite tid med honom. Troligen vår sista tid tillsammans <3
Jag hoppas att när det väl är dags för honom att lämna oss, att han då får göra det helt smärtfritt och lugnt.
Nu ska jag krypa ner bredvid Nora och tanka lite kärlek. Det behövs nog en massa energi för morgondagen...
Sov gott

Av Mikaela - 5 september 2012 21:05

Idag så skulle Eddan ut och äta med jobbet så idag har barnen å jag varit ensamma hela,dagen. Men det har gått jätte bra och dagen har bara försvunnit. Jag tog Loka i vagnen och promenerade till dagis idag, så köpte vi glass på vägen hem. Det var jätte mysigt och vädret var på topp.
Dagen har verkligen gått i busets tecken och det är ju super mysigt att bara busa järnet med våra goa ungar.

Tror inte gårdagens bilder kom med så här kommer dagens bilder.

Presentation


Den 17 mars -10 genomgick jag en GBP operation och har sen dess lyckats gå ner hela 51 kg. Sen dess har vi även gjort en stor flytt ifrån sthlm till dalarna och i jan -12 väntar vi tillökning! Följ oss och vår vardag!

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11 12 13 14 15 16
17 18
19
20
21
22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards