Bloggen om mitt 'lättare liv', familj och vår stora flytt!

Alla inlägg den 19 september 2011

Av Mikaela - 19 september 2011 21:11

Mvc besöket gick utmärkt. Järnvärdet låg fortfarande bra så inga järntabletter här inte. I like! Behövde aldrig äta extra järn med Nora heller, inte heller behövdes det efter min GBP operation. Mycket nöjd med det, vill absolut inte stoppa i mig mer tabletter..

Sen mätte hon magen och den låg lite över medel så det kändes toppen. Hjärtljud låg på 145, bebisen gillade dock inte att hon tjuvlyssnade så det sparkades hej vilt mot dopplern. Sen for jag hem igen och släppte ut Alice och kollade valparna innan jag åkte mot jobbet. Sen jobbade jag hemifrån idag så Alice och valparna fick sällskap hela dagen. Nu är jag ledig tis, ons och torsdag. Men nu ska jag gosa ner mig i soffan med Eddan-Peddan!


Av Mikaela - 19 september 2011 08:21

Ny vecka, måndag nu igen!
Vädret suger riktigt ordentligt just nu, det öser ner regn och blåser isbjörnar och vi är fortfarande bara i mitten av september...

Helgen var i alla fall underbar, men jag kunde ju inte låta bli och njuta lite av lugnet i gårkväll.. haha.. inte van eller vadå?! Vi har ju haft fullt hus sedan i fredagsförmiddag och sällskapet har bara bytt ut varandra, men så trevligt det har varit!! Nora behöver nog ta ikapp sig lite och i lugn och ro få hinna gå igenom alla sina jätte fina pressenter hon fått.
Men jag är ledig tis,ons och torsdag så vi har tre dagar att bara pyssla, spela och leka, hon och jag!

När mamma och Micke körde Evi och Freddan till tåget igår började Nora gråta, lilla plutten. Men det gick över, sen när Joi, Sigge, Stefan och Elias skulle åka hem började hon gråta igen. Hon saknar Sigge massor redan och pratar redan nu om när dom ska komma hit nästa gång.
Faktum är att jag längtar lika mycket jag.. det var så himla skönt att få sitta ner med Joi igår och bara prata som hon och jag alltid gör.
Hon är som sagt den anledningen till att jag skulle kunna ta mitt pick och pack och flytta tillbaka.. men hoppas istället på att dom flyttar lite närmare hitåt. Nu  när jag fått ett par timmar med henne så får jag alltid ny energi och går lite på lyckokick i ett par dagar, sen blir jag lite nere när den energin går ur kroppen och jag ser vad jag missar. Men som sagt, hoppas dom kommer snart igen så jag slipper bli deppig !
Nej så här blir inga barn gjorda..haha.. jag ska snart köra lillnosen till dagis och sen ska jag stressa in till Hedemora och gå och lyssna på hjärtljudet på bebisen för första gången hos mvc. Mysipys!

Presentation


Den 17 mars -10 genomgick jag en GBP operation och har sen dess lyckats gå ner hela 51 kg. Sen dess har vi även gjort en stor flytt ifrån sthlm till dalarna och i jan -12 väntar vi tillökning! Följ oss och vår vardag!

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6
7
8 9 10 11
12 13
14
15 16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards