Bloggen om mitt 'lättare liv', familj och vår stora flytt!

Alla inlägg den 6 juni 2012

Av Mikaela - 6 juni 2012 14:13

Blev en seeeen kväll på akuten igår med Lill Loppan. Men det var bra vi åke dit, öroninflamation men inte uttorkad som tur är. Med oss hem fick vi antibiotika som inte är det lättaste att få i henne... shit alltså, den här ungen spottar å fräser gärna! Men huvudsaken hon får i sig lite av det.

Idag är hon piggare men näsan är fortfarande proppfull och tokrinnig. Men pigg å inge feber, det är huvudsaken. Äter gör hon, men inte allsså mycket som hon brukar göra. Men erbjuder henne istället oftare. Lite is glassgår också ner då och då.

Loka-basoka 5 månader och redo att åka hem ifrån akuten!   
 
Imorse efter frullen när Loka precis hade slocknat åkte jag och Nora ner till stallet och körde Pysen på en mysig tur. Sen när vi kom hem sov Loppan fortfarande och mamma berättade att hon sovit hela tiden!
Sen vaknade hon glad och busig en stund innan hon några timmar senare slocknade igen.

Händer annars då? Firar vi nationaldagen, nej inte mycket.. Inte alls faktiskt. Idag kommer Eddan hem, eller sent i kväll kommer han. Han sitter faktiskt på planet nu. Strax innan honom kommer Alice hem som varit med granndottern Michaela sen i måndags på hennes skola. Naturbruksgym. i rättvik.

Spännande å se vad Eddan köpt till oss =).
Imorgon är det dags för ett besök till veterinären med både katten Kiwi som ska få bollarna stympade och valpisen ska få sitt 12 veckors vacc. Nora hoppar dagis helt denna vecka och följer istället med mig och hjälper mig. Gullunge =)
I morse när vi var i stallet och jag borstade igenom Pysens svans sa Nora åt mig att stå inte bakom, stå brevid honom istället, för annars kan han sparka mig. Så rätt hon har, givetvis flyttade jag mig på en gång =).

Vår fina fina (tjocka =)) Pysen  
   

  

Presentation


Den 17 mars -10 genomgick jag en GBP operation och har sen dess lyckats gå ner hela 51 kg. Sen dess har vi även gjort en stor flytt ifrån sthlm till dalarna och i jan -12 väntar vi tillökning! Följ oss och vår vardag!

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7
8
9 10
11 12 13 14
15
16
17
18 19
20
21
22
23 24
25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards