Bloggen om mitt 'lättare liv', familj och vår stora flytt!

Direktlänk till inlägg 18 juni 2011

Host host!

Av Mikaela - 18 juni 2011 20:26

Min virus biter sig fast. Den går dock att glömma bort med lite alvedon.
Men när alvedonen är på väg ut ur kroppen gör den sig påmind i hals och nacke. Men idag fick i alla fall fåglarna det fint och luktfritt igen.
Så skönt när det är gjort. Våran kanin lever ju garanterat lyxliv där inne. Vilken bur han har! Och kompisar! Äggläggande sådana!

Efter vi rivit ut hos fåglarna så åkte vi in till tippen och slängde av det och lite annat bråte. Köpte lite hö till hönorna/kaninen. Sen på vägen hem somnade Nora och sov gott i bilen ett bra tag efter vi kommit hem.

Sen gjorde vi lite fruktsallad på vattenmelon, färsk annanas, banan och äpple. Så himla gott och uppfriskande! Alla hundarna inklusive vi låg helt utslagna på soffan och jag somnade till och med en stund. Det är ju inte så att jag ligger i sängen för att jag är sjuk. Jag håller igång precis lika mycket som när jag är frisk. Men det var väldigt skönt att få ta en powernap bland barn och blöta hundar =).
När vi (jag) vaknat till liv slog vi igång grillen, här skulle det grillas kött och lök. Till det åt vi potatisklyftor. Mums!

Sen kan man ju tänka sig att andra tar det lite lugnt, men inte vi.
Så då åkte vi ner till Pysen och tog ut honom på en tur i skogen med vagnen. Han var lite testig av sig idag och testade gärna vart jag och Eddan hade honom. Sen när vi kom hem till stallplanen igen, hittade Nora cykelpumpen i bilen och pumpade, bakom Pysens rygg.
Stackrs ponnyn for upp i luften och trodde ju jorden skulle gå under.
Så då passade vi på att träna lite med cykelpumpen =). Då gick det super sen, ingen var rädd för pumpen inte.
Sen hem och äntligen göra kväll. Eddan skulle lägga Nora, men eftersom hon fortfarande sitter här antar jag att det blir jag som vanligt. Vilket innebär att då är det tack och gonatt för mig idag!
Så, god natt!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mikaela - 30 augusti 2014 06:35


Tiden är alldes för knapp just nu. Bloggen hinns inte med. Där emot finns jag på instagram under namnet lorddannys Kommer nog att ta upp bloggandet igen om någon vecka. Svårt att släppa den efter nästan 5 år. ...

Av Mikaela - 3 augusti 2014 21:19

Nora är ju med mormor och Co i Småland och jag ska strax gå i säng. Det känns helt klart tomt här hemma utan Nora. Men åt andra sidan har Loka fått kommit fram ordentligt och verkligen fått egentid med mamma och pappa. Vilket uppskattats av Loka. ...

Av Mikaela - 30 juli 2014 10:25


Men jag jobbar nonstop just nu! Är ledig på söndag för att sen jobba 9 dagar till :-) Så just nu åker jag bara hem och sover känns det som. Vi har lånat in farmor denna vecka för att barnen ska slippa vara på dagis så långa dagar. På fredag e...

Av Mikaela - 20 juli 2014 21:05

Nu är jag och barnen i Väsby. Vi kom redan vid 12 snåret för lite lunch hos mamma/mormor innan vi vid 15 tiden åkte på kalas till Sigge som fyller 6 år på tisdag! OMG!! Våra barn fyller 6 år Joi!! 6 år!! Vart tog åren vägen? :) Det var iaf stojig...

Av Mikaela - 18 juli 2014 20:35

Jag har nu börjat jobba igen efter min semester och jobbade idag bara fm. Så då passade vi på att överraska barnen med att hyra en roddbåt och åka ut på sjön och fiska. Barnen blev jätteglada och vi hade det supermysigt. Vädret höll sig perfekt...

Presentation


Den 17 mars -10 genomgick jag en GBP operation och har sen dess lyckats gå ner hela 51 kg. Sen dess har vi även gjort en stor flytt ifrån sthlm till dalarna och i jan -12 väntar vi tillökning! Följ oss och vår vardag!

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6
7
8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25 26
27 28 29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards