Bloggen om mitt 'lättare liv', familj och vår stora flytt!

Alla inlägg under maj 2010

Av Mikaela - 15 maj 2010 21:38

Det går framåt för Alice måste jag säga. Förra helgen fick hon HP  båda dagarna och idag CK. Gissa om vi är super nöjda.
Dessutom var det ju Blaze debut idag, dom var jääätte många i hans klass så han blev tyvärr oplacerad, men det tar vi igen längre fram!
Vädret har i alla fall varit på topp i dag, så bra att när vi kom hem åkta Noras lilla pool fram ifrån förra året så hon kunde svalka av sig lite, och gissa om hon älsade det! Det blev bara en kortis, men på den lilla kortisen hann hon blöta ner både mig och Eddan! Hon har varit så duktig hela dagen idag på utställningen, så himla lätt att ha med sig.
Att hon dessutom charmar alla är väl inget svårt när man heter Nora och är sötast i världen!

Hemma på våran gatan i stan...

där dricker alltid Nora ur hundarnas vattenskål!  
Tittut! Busar med Blaze i buren medans mamma är inne i ringen med Alice.     

Har idag tagit nya bilder på mig men lägger upp dom i morgon tillsammans med vägningen! Så nu får ni alla hålla ögonen öppna =)
Men nu, SOFFAN!

Av Mikaela - 14 maj 2010 20:22

Nu är hundarna badade och fönade så nu luktar dom gott =)
Vi kom hem ifrån Mora vad 15 tiden, vädret i mora dom här två dagarna har varit katastrof, men när vi kom hem fanns det fina vädret kvar här. Solen sken och tempen visade på nästan 20 grader. Vilken skillnad liksom!

Imorgon är det alltså skokloster utställning, SSRK. Officiell för Alice och inoff för Blaze som fortfarande bara är en bebis. Ska bli så kul och få visa honom där i morgon första gången. Även Eddan och Nora ska med vilket är jätte kul. Länge sen dom var med på någon utställning. Dessutom har jag hört att vädret ska bli på topp!

Ska försöka få Eddan att fota lite där i morgon, om han hinner..haha..han har ju Nora att se efter och hon är ju super snabb!
Nej nu ska jag packa ner det sista sen blir det sängen, MIN säng!!
*Längtar redan*

Av Mikaela - 13 maj 2010 20:33

Ja nu har jag precis lagt Nora..höll själv på att somna.. är en riktig tröttis på kvällarna.. Imorgon bär det hemmåt, har ju två hundar som ksa fixas inför lördagens utställning i skokloster. Det är ju en massa springer anmälda så vi räknar inte med allt för mycket. Men kul ska det i alla fall bli.
Älskar ju hundutställningar!

Nej blir en kort uppdatering, får bli mer i morgon kväll om jag hinner, annars på lördag!
Hej hopp, ner i säng!

Av Mikaela - 12 maj 2010 20:02

För bara några timmar sen satt vi hemma på framsidan i solen och njöt. Mamma/mormor kom förbi med Micke å Simon för att säga hej då till Nora då dom skulle tillbringa resten av veckanoch helgen i Mora. Vi var ju redan då bra sugna på att åka med men eftersom vi har utställning i helgen så skulle det bli svårt. Men sen när Eddan kom hem så bestämde vi oss för, äää va fan, vi drar upp till Mora och åker hem på fredag.

Mamma å gänget skulle ju sova hos Sabina så där var det ju redan rätt fullt, men finns det skjärte rum så finns det hjärte rum! Så nu sitter jag här i deras vardagsrum och skriver på deras dator.

Jag, Nora och Eddan tillsammans med våra hundar sover i köket, mamma, Micke och Simon sover i vardagsrummet med deras hundar. Ja och Sabina och Patrik sover i deras sovrum såklart. Med deras hundar. Så 8 människor och 6 hundar och en stackars katt i en 2:a, det ni =)

Nej nu ska jag bädda å fixa!

Av Mikaela - 10 maj 2010 18:24

Nu har jag äntligen lite tid att sponsra datorn med. Kom hem vid 23.30 igårkväll och då blev det direkt sängen. Vaknade kl 6 imorse av Nora, men vaknade även av att jag hade en fruktansvär huvudvärk. Men med lite tabletter i kroppen och massor av kärlek av Nora och Eddan kände jag mig mycket piggare.
Sen vid 8 tiden hoppade jag och Nora in i ett bad och busade massor!
Så underbart att få vara hemma med min familj igen! Nu dröjer det länge innan jag åker någonstans utan dom igen.

Alice har iaf fårr toppen resultat i helgen, på lördagen fick hon en 1:a och blev 3:a i unghundsklassen med HP. Slog då juniorvärldsvinnaren 09. Det känndes jätte skönt. På söndagen fick hon en 1:a och kom 2:a i unghundsklassen med HP. Även denna dag slog hon juniorvärldsvinnaren. Den tiken har ju dessutom mycket äldre än Alice, så det känndes skönt. Dessvärre inget CK denna helg och nästa helg är det skokloster och nästan 100 springrar anmälda så då räknar vi inte heller med några jätte priser. Men det är en fröjd att få visa en hund som Alice som sköter sig exemplariskt både i och utanför ringen. Aldrig några problem.
Hennes kritiker kommer jag och lägga ut på hemsidan (www.lorddannys.com) så dom får ni kolla där, men inte ett enda nedslag fick hon!! Underbart!

Vädre sög fett hela helgen så några bilder har det tyvärr inte blivit... Var länge sen jag mindes att jag frös så mycket..

Vad veckan har att bjuda på får vi se, inga direkta planer än.
Jo juste, vägde mig igårkväll/natt när jag kom hem och hade då gått ner 1,1 kg förra veckan. Var inte riktigt nöjd med det utan vägde mig i morse när jag kom upp igen (knäpp som man är) och hör och häpna, då hade jag gått ner yttligare 0,5 kg!!! Så nu har jag gått ner 16,6 kg! Lovley!

Nu ska jag fortsätta å kramas med Nora!

Av Mikaela - 8 maj 2010 20:13

Måste bara börja med att säga att jag LÄNGTAR ihjäl mig efter min familj.
Jag är ingen person som vill vara ifrån min familj, vill ha dom här hos mig..
Eller änu bättre vara hos dom med tanke på att vädret suger här.

Det är knappt 2 plusgrader, blåse och regnar om vartannat.. jag vill hem..
Alice fick en 1:a i junkl, 3:a med HP och slog en juniorvärldsvinnare!!
En till chans imorgon, jag hoppas det går bättre då men tror dessvärre på samma resultat som idag.


NORA & EDDAN, jag ÄLSKAR er! Vi synd snart!

Av Mikaela - 7 maj 2010 18:09

Är nu framme på gotland och vädret är SKIT!! Jag fryser som aldrig förr och nu har vi 8 hundar som ska göras i ordning inför imorgon, och snälla gud,om du finns ge oss bättre väder. Jag ska ju ställa i kortbyxor... :(

Vi hörs!

Av Mikaela - 6 maj 2010 20:50

För andra gången på mer än 1,5 år ska jag sova utan min älskade lilla Nora.
Imorgon 06.45 åker jag mot Gotland och kommer inte hem först natten mot måndag, vilket betyder att Nora inte får träffa mig först på måndag. För jag kan ju gissa att när jag kommer hem på natten kommer jag bara sitta vid hennes säng och titta på henne och vara världens lyckligaste igen!

Idag så startade vi dagen med att åka med Joi å Sigge till 4H gården i vallentuna igen. Det är verkligen en jätte mysig liten gård men lagom mycket djur.
Vi blev inte så längvariga då barnen var trötta och mer och mer mörka moln började dyka upp på himelen.

Väl hemma sov lillnosen läänge, trotts att hon sov 19-07 inatt. Sen hela eftermiddagen har vi bara tankat kärlek av varandra. Låg och mös i sängen en bra stund och sen satt vi i hammocken och gosade. Jag förklarade för Nora att jag och Alice ska åka bort i helgen men att pappa å Blaze är hemma. Ååå min lilla plutt vad mamma ska sakna dig!

Med andra ord blir det ingen blogguppdatering först tidigast måndag kväll, för på måndag på dagen ska vi på hemlisar igen =)
Håll nu tummarna för mig och Alice i helgen!
Avslutar med en bild på världens gulligaste, underbaraste mest älskbara lilla varelse som finns!!
  

Presentation


Den 17 mars -10 genomgick jag en GBP operation och har sen dess lyckats gå ner hela 51 kg. Sen dess har vi även gjort en stor flytt ifrån sthlm till dalarna och i jan -12 väntar vi tillökning! Följ oss och vår vardag!

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6 7 8
9
10
11
12 13 14 15 16
17
18 19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards