Bloggen om mitt 'lättare liv', familj och vår stora flytt!

Alla inlägg under maj 2010

Av Mikaela - 4 maj 2010 19:48

Idag har jag och Nora varit hemma hos Joi å Sigge och gosat med Bullen´s valpar..ååå vad dom är goooa!
Kolla själva;
                  Dom är blandras, mamma Bullen är renrasig Engelsk Bulldog, och pappan är renrasig Am. staff. Finns några kvar till salu om ni är sugna!



Annars har det inte hänt så mycket, jag har finputsat på Alice inför helgen, och trimmat Blaze inför nästa helg då han ska debutera i valpklass.
Imorgon så ska jag och Nora, kusinerna Isabel, Simone och Noras farmor åka till Barnens djungel och busa. Nora älskar barnens djungel!!


Nora sjunger för fullt här hemma, bland annat så sjunger hon Muminlåten, och så sjunger hon ooajajajaj buff, och introt till barnprogramet Amigo, aaaaamigo=)
Sååå söt!
Eddans tur och lägga ikväll så jag ska redan nu njuta i soffan!
Knopp,knopp!

Av Mikaela - 3 maj 2010 15:52

Idag var ju planen att jag och Nora skulle ha åkt hem till Sigge å Joi och gosa med Bullens alla valpar. Men i förmiddags där jag damsög hela nedervåningen upptäckte jag att vagnen inte var här. Självklart bara för att jag verkligen behövde den idag så hade vi glömt den i bilen igår efter besöket hos mamma/mormor..haha.. hur man nu kan glömma en vagn.. Men det gjorde vi, och eftersom Eddan har bilen till jobbet betyder det att den var i liljeholmen och vi i väsby..haha.. så Joi å Sigge kom över hit istället.
Så först gick vi till lekparken men det var så himla kallt så vi gick hem och åt lunch istället. Sen så fick barnen bada i badkaret. Sigge har inge badkar hemma så det uppskattades väl av honom, och Nora älskade att få sällskap i badet. Även om dom morrar åt varandra ibland så går det bra mestadels.

Imorgon hoppas vi att vagen är hemma för då ska vi åka över till Joi å Sigge och gooooosa massssssor med bulldogvalparna. Dom är sjukt söta!!
Sen på torsdag så blir det 4h gård igen, samma eller en ny, det får vi se då.

Sen på fredag åker jag och Alice med hennes uppfödare till Gotland på dubbelutställning. Känns sådär, ska givetvis bli jätte kul och ställa Alice, men hennes uppfödare är fortfarande lite små sne på mig att jag köpt Blaze, så jag känner mig lite ängslig över resan. Även om hon säger att hon inte är minsta sur.. Har faktiskt lite ångest, men nu har jag anmält och betalt både resa och utställning så jag tänker åka oavsett. Även om jag och Alice kommer antagligen hålla oss för oss själva.

Så på torsdag kväll blir det bad och fön och packning. Ska vara hos dom vid 7.30 på fredag morgon och kommer hem natten till söndag. Ska ta en massa bilder och lägga in sen.

Nu ska jag förbereda middagen, eller i alla fall försöka komma på vad vi ska äta.
Hej hej!

Av Mikaela - 2 maj 2010 10:13

Det känns så himla bra, men det betyder också att jag har 30 kg kvar att gå ner. Men det är ju inte 45 kg längre! Snart är jag ju dessutom nere under 3 siffrigt vilket ska bli en fröjd!

Denna vecka gick jag "endast" ner 1 kg. Det låter kanske inte så mycket, men det är ju ett steg närmare mitt mål.

Nu så ska vi till lekpalatset och leka med Nora. För sen så ska ju Eddan hänga framför tv hela eftermiddagen (trotts det fina vädret!!!!???) då dom visar Aik-djurgården. Suck, jag vill ju ha en ute dag med familjen!!

Men men, man kan väl inte få allt antar jag.

Av Mikaela - 1 maj 2010 18:41

Lovar att bättra mig, tanken finns där varje gång jag skivit sen när jag är klar så har jag glömt bort det. Men nu ska jag svara på några av frågorna!

Alla ni som frågat om nya bilder på mig, det kommer, bara inte haft tid att ladda upp dom!
Tuula: Inga komplikationer har jag drabbats av, jag mår verkligen super bra. När tror du att du ska få din operation? Ärren på magen ser också super fina ut.

Soffan: Kul att du följer bloggen och jag håller tummarna att du får tid för din bedömmning snart! Det kommer gå jätte bra.

tjugohelle: Grattis till din operationstid!! Du har ett helt nytt underbart liv framför dig, Håller tummarna! Inte många dagar kvar nu! Tips å råd..njaa.. inte mer än att lyssna på din kropp och ta det lugnt efter operationen!

Lovar lovar att här efter ska jag svara er direkt när ni är så gulliga och lämnar kommentarer!!

Inatt ska min lillabror Simon sova här så nu ska jag förbereda täcke och kuddar å grejjor! Imorgon blir det kanske staller, hoppas det!
Kram på er!

Presentation


Den 17 mars -10 genomgick jag en GBP operation och har sen dess lyckats gå ner hela 51 kg. Sen dess har vi även gjort en stor flytt ifrån sthlm till dalarna och i jan -12 väntar vi tillökning! Följ oss och vår vardag!

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6 7 8
9
10
11
12 13 14 15 16
17
18 19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards