Bloggen om mitt 'lättare liv', familj och vår stora flytt!

Alla inlägg under mars 2012

Av Mikaela - 8 mars 2012 18:57

Town och town vet jag inte. Men tillbaka i Kråkslottet är vi nu i alla fall. Denna gång kom jag och barnen hem till ett nystädat rent hem! Underbart! Dock förstod inte min man piken jag gav han igår när jag sa att jag köpt en tulpanvas, för ack vad jag bedrog mig idag när han kom hem. För några tulpaner hade han inte köpt i alla fall, trots att det är ju Inter. Kvinnodagen. Så jag får nog själv köpa mig lite tulpaner imorgon!

Imorgon ska Nora till dagis, och jag ska ut till en kompis och hälsa på. Ser fram emot det.
Helgen..hmm..ja det sägs ju bli fint väder. Man kan ju alltid hoppas. Kan gissa på att om det blir fint väder på lördag så blir det korvgrillning till lunch och lite kött till middag. På söndagen ska jag ju hålla kurs. Ser verkligen fram emot det. Hoppas allt här hemma går bra bara, mest nervös över det faktiskt.

Nu ska Nora Lillnos strax i säng ska ska jag försöka hålla mig vaken så jag kan kolla in Biggest Loser =)
Imorgon är det fredag! Jag ÄLSKAR fredagar!!

Av Mikaela - 7 mars 2012 07:55

Skulle just skriva att Loppan ligger kvar i sängen och sover.. men hörde henne nyss skrika till. Mammsen fick springa dit =). Loppan har sovit halvbra andra natten i rad, hon verkar inte vara förkyld men det räcker med att hon har en bobba i nosen så tar det liksom upp hela hennes näsa och då kan hon inte sova utan ligger istället och irreterar sig över den. Helt förståligt ifs.

Nora sover väldans bra här och det är andra kvällen i rad igår som hon somnar före 19.30 Så jag har i lugn och ro tillsammans med mamma kunna titta på tv, men istället för attt njuta så hoppar jag i säng ännu tidigare. Sååå trött på kvällarna.. önskar faktiskt att jag skulle kunna hålla ut en extra timme, men det går bara inte...

Håller på att planera våren för fullt. På söndag har jag blivit inhyrd och ska hålla Handlerkurs sen den planerade jag igår. Sen är det snart dags för Valpträffen för springervalparna, dop för Loppan, mamma fyller 50..hmm..ja sen har jag lovat min kära vän som jag jobbar med att kolla igenom sommaren så vi kan jobba lite tillsammans. Ja så en del planering!

Idag blir det leklandet här i mora, måste ju passa på att dra ut mamma på lite hyss tillsammans med mig å barnen här för i helgen ger dom upp dalanra och flyttar tillbaka till sthlm. Både bra och dåligt.. Men bra för dom och det är det viktigaste!
Men nu lite mer kaffe sen ska jag torka hundspya...

Av Mikaela - 5 mars 2012 19:16

Idag känns det verkligen inte som måndag, och hur skönt är inte det? Hoppar liksom över måndag denna vecka. Jag, barnen å hunden satt redan i bilen på väg till mora vid 8.30 imorse. Så himla skänt att komma fram tidigt så får man liksom en extra dag. Vilket uppskattas extra mycket hos Nora som hinner bada en extra gång och dessutom vara ute och leka.

För övrigt ligger Nora redan och sover. Hur det gick till vet jag inte riktigt men det kan ju bero på att hon vaknade redan kl 6.00 imorse och har inte sovit något alls på dagen. Loka sover för tillfället i vagnen så just nu kan jag å mammsen ha lite mys. Tror vi ska lyxa till det med lite kall o´boy och macka =)

Imorgon blir det ev lek på leklandet om dom har öpptet, så måste vi hinna träffa morser Sabina lite. Sen får vi se, gissar på att det blir ett å annat bad med Nora, vilket jag gärna ställer upp på!
Men nu, O´boy!

Av Mikaela - 4 mars 2012 13:58

Så här kul har våra djur det tillsammans. Man skulle kunna tro att det är katten som har övertaget när man ser dom här bilderna, men skenet bidrar, för i själva verket är han livrädd för Tarzan kanin =).
Väldans kul är det i alla fall att titta på dom när dom busar.

       

Igår var mamma, Micke och Simon över en sväng för att hämta hem husvagnen. Efter ha haft den utanför huset det typ senaste halvåret känns det lite skumt nu när man tittar ut. Förutom deras besök igår fick vi faktiskt lite vettigt gjort så som rensning av förådet osv. Dagen avslutade vi med grillning och mello. Loka som hade lite magbekymmer igår ville ändå somna som hon alltid gör kl 21.30 så då gick även jag i säng. Sov gjorde hon förvådnadsvärt bra trots magontet. Idag är hon som vanligt och har sovit sig igenom förmiddagen. Bra var väl det för på listan idag stod det barnloppis i säterdalen, hittade lite smått och gott. Roligast var nog i alla fall Mr Udd, trollkaren. I alla fall om du frågade Nora.
Nu har vi precis kommit hem och nu blir det lugnt resten av dagen.
Imorgon far vi till mora ett par dagar! Ses där!

 
Av Mikaela - 2 mars 2012 20:54

Trots en natt med minimal sömn så kan jag inte göra nått annat än att må bra när man ser solens strålar lysa in genom sovrumsfönstret när man vaknar.

Medans Nora var på dagis tog jag Loppan till bvc för mätning och vägning. 57,5 cm lång och en vikt på hela 5,5 kg, vår lilla tjockobebis! Jag är verkligen inte van att ha en bebis som växer ur kläderna så fort, haha..
Efter det besöket hann jag inte mer än hem innan jag sen skulle hämta Lillnosen på dagis. Sagt och gjort, sen åkte vi raka vägen in till hedemora på en lunchdejt med mannen. Sen for vi till västerby där jag hade en tavla att hämta som jag köpt via fejjan.
Ja sen kunde vi inte låta bli att gå ut och njuta av vädret. Så himla mysig att vara ute och leka med barnen.. ja det blir ju kanske inte så mycket lek med Loppan men hon var i alla fall vaken =).

Nu sitter vi här, jag, Loppan och Eddan. Nora sover sen en bra stund tillbaka. Jag och Eddan äter lite parmaskinka lindat runt honungsmelon, mums! Imorgon blir det att rensa förådet för hela slanten, dagen avslutar vi med att grilla lite kycklingfilé, majskolvar och annat mums ute på grillen!
Men nu blir det mys, fredagsmys!

Av Mikaela - 1 mars 2012 19:32

Nu känner jag mig mycket mer tillbaka på banan. Dagen har varit underbar på många sett, inte minst det underbara vädret. Jag, Nora och Loka har varit ute en bra stund och njutit idag. Loka sov gott i vagnen och jag satt på bänken mot husväggen och bara njöt av solens strålar som verkligen värmer nu.
Hoppas nu vädret håller i sig så man hinner samla på sig lite ny frisk energi.

Igår satte jag ut vagnen på annons och idag vid lunch var den såld! Så skönt när det flyter på.
Eddan slutade lite tidigare idag så när han kom hem åkte vi en sväng till maxi, Nora behövde ett till par stövlar eftersom allt väldigt fort blir blött just nu. Sen slank det ner lite parmaskinka och honungsmelon också... mums!

Fredag imorgon, veckan har gått fort. Imorgon efter lunchen ska jag ovh barnen åka och hämta en tavla som jag köpt genom fejjan. Sen gissar jag på att det blir en stund ute om vädret är på topp. Sen blir det fredagsmyys för hela slanten. Vad helgen har att erbjuda visar sig, men mest troligt lär det bli att rensa rensa och rensa överallt. Ska även hinna klippa Alice har jag tänkt.

Men nu ska lillnosen i säng och jag ska kämpa för att hålla mig vaken till 22 då BB börjar... fast som alltid =)

Presentation


Den 17 mars -10 genomgick jag en GBP operation och har sen dess lyckats gå ner hela 51 kg. Sen dess har vi även gjort en stor flytt ifrån sthlm till dalarna och i jan -12 väntar vi tillökning! Följ oss och vår vardag!

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13 14 15
16
17 18
19 20 21
22
23 24
25
26 27
28
29 30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards