Bloggen om mitt 'lättare liv', familj och vår stora flytt!

Alla inlägg den 4 juli 2010

Av Mikaela - 4 juli 2010 11:51

Förra söndagen glömde jag och skriva in att jag vägde mig, och nu minns jag inte vad vågen stod på då..skrev aldrig upp det. Men tror inte jag hade gått ner så mycket mot veckan innan, men det hade jag gjort denna vecka. Så himla skönt.
Sen är det lite konstigt, för veckan innan "lingonveckan" står jag näst intill still men när jag har det då rasar jag i vikt.. förr, med andra ord innan operationen brukade jag gå upp under den veckan..eller 3 dagar som det är för mig, men inte nu längre.. nästan så jag längtar till den veckan..haha.. knäpp man är...

Nu är det iaf - 25,5 kg och nästa mål är att komma under 90 strecket vilket jag strax gjort.. några få kg så är jag där! Underbart!

Idag är det varmt.. shit pommfrit.. om det var varmt igår vad är det då idag!?
Igår hängde vi på stranden i nästan 4 timmar och sen grillade vi hemma tillsammans med joi, Steffe å Sigge. Mysigt värre!
Idag blir det stranden så fort Nora vaknat sen räknar jag istort sett timmarna tills mamma och gänget ska komma hem imorgon. Så fort det ringer här hemma skriker Nora MORMOR,MORMOR!! Så hon kommer bli super glad. Dessutom kommer min lillasyster upp hit ett par dagar, vilket också ska bli super kul, Nora älskar även henne och blir jätte glad varje gång dom kommer. Trotts att dom flera gånger i veckan pratar i cam med varandra =). Idag fyller lillasysters sambo Freddan år, Grattis! Och i morgon fyller min älskade (framtida) man år!

Jag har köpt nått till Eddan jag tror han kommer att älska! Ska bli så himla kul när han öppnar. Vad det är kan jag inte skriva här..tänk om han smygläser...haha.. ni får veta i morgon!

Nu ska jag springa upp i regnet, för att sen inta stranden!

Presentation


Den 17 mars -10 genomgick jag en GBP operation och har sen dess lyckats gå ner hela 51 kg. Sen dess har vi även gjort en stor flytt ifrån sthlm till dalarna och i jan -12 väntar vi tillökning! Följ oss och vår vardag!

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6
7
8 9 10 11
12 13 14 15
16
17 18
19
20
21
22
23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards