Bloggen om mitt 'lättare liv', familj och vår stora flytt!

Alla inlägg under maj 2013

Av Mikaela - 19 maj 2013 20:40

Poff så var söndagen över!
Vi började dagen med att storstäda mellan soffdynor och bakom/under soffan. Mycket välbehövligt och väldigt skönt när det är gjort.

Sen hade jag en hel bunt med papper jag var tvungen att gå igenom. Allt ifrån Lokas dagisplats till ansökan om valparnas stamtavla. Är iaf mycket nöjd med stamtavlenamnen. Dom kommer dock inte ut här och på hemsidan först jag fått tillbaka allt.

Sen var vi ner till lekparken en sväng där Barngympan hade avslutning. Det var jättemysigt och i höst får vi hoppas på att den inte krockar så med simningen som den gjorde denna termin. I lekparken bjöds vi på både lov med bröd, festis och glass. ;) Barnen var nöjda och mätta men Nora och Nellie ville fortsätta att leka hemma, vilket dom gjorde.

Själv så ska jag sätta mig och klippa alla valparnas klor då det verkligen behövs. Men det kommer nog ta sig en stund att klippa 144 st pyttesmå klor. Men tänk så mycket jag hinner gosa under tiden!
Även Loka ville gosa innan hon hoppade i säng!

Av Mikaela - 18 maj 2013 18:49

Nu är Nora och jag hemma igen. Även Baloo som redan är hämtad av matte Marie. Hon är så himla duktig Marie som håller Baloo i sånt toppskick!

Idag kom Baloo 2:a i unghundsklassen med CK och slutade som 2:a bästa hane efter den hanen som slog honom i unghundsklassen. Där med tilldelades Baloo reserv-CERT. Ett bra resultat men vi strävar fortfarande efter den där 1:a platsen! Jaja, på't igen!

Nu är vi som sagt hemma och har just grillat så nu har jag slagit mig ner i soffan vid valplådan. Väntar på att Alice ska mata dom klart innan jag ska gosa * 8 med dom ;)

Sen blir det ju såklart tv;n ikväll! Vem vinner?

Av Mikaela - 17 maj 2013 22:11

Nu är jag, Nora, mormor, hennes hundar och Baloo hemma hos dom i Väsby. Imorgon är det dags för Baloo att springa i ringen igen och denna gång får vi sällskap av mormor och Nora.

Men nu ska vi krypa i säng, blir att få upp tidigt imorgon!

Av Mikaela - 16 maj 2013 22:13

Vilken fantastisk dag vi haft idag. Sol, sol, sol och åter sol! Nora gick 8.30-12.15 på dagis då dom var iväg och tittade på teater idag igen! Tänk, två gånger på samma vecka. Sen var det dessutom förskolans dag idag så nu på kvällen var vi hela familjen bjudna till dagis på korv och fika. Barnen fick göra lite små aktiviteter vilket Nora uppskattade väldigt mycket. Desssutom hade föräldraledningen sett till att trollkarlen Mr. Udd kom och trollade. Barnen älskar honom och Nora har sett honom trolla förut ett par gånger men idag hade hon turen att sitta längst fram vilket gjorde att hon var en av dom som fick komma upp och hjälpa Mr. Udd. Vilken lycka! ögonen lös på henne och hon skrattade som aldrig förr! En mycket trevlig dag men som tyvärr slutade lite tråkigt då mammas hund gjorde sig illa. Som tur så var det inte så allvarligt.

På valpfronten går det bra! Imorse hade alla valparna jättefin vikt kurva! Det är alltid sån lycka <3

Nu blir det sängen, för imorgon ska jag tidigt till vårdcentralen för att ta lite blodprover. Måste komma ihåg det bara!

Här kommer lite bilder på Nora och Mr. Udd!

Av Mikaela - 15 maj 2013 21:19

Blev ett litet sent inlägg idag, dagen har nämligen gått i ett kör hela tiden.
Nora var ju till dagis som vanligt mellan 11-14.45, under tiden försökte jag fixa lite tvätt och tvätta några fällar. Sen fixade vi även hos gamle Tarzan-kanin innan det var dags å hämta Nora.
Då åkte vi direkt ner till lekparken en sväng eftersom det var så fint väder ute. Fika fixade vi på vägen.
Väldigt mysigt var det iaf och vi fick sällskap av grannen Malin och Amanda.
Sen var det bara att åka hem och fixa middag innan jag och Nora nu på kvällen åkte in och hämtade mamma på tågstationen. Hon ska vara här tills vi i helgen åker med henne ner. Alltså jag, Nora och Baloo. Har lånat med mig honom till en utställning.
Skönt att ha mamma här och få lite avlastning med allt. Hon är guld värd min mamma!
Nora visste inte om att vi skulle hämta henne utan jag hade sagt att vi skulle åka in och kolla på ett gammalt tåg som skulle åka förbi Hedemora. Gissa hennes glädje när mormor hoppar av tåget!


Ja nu till nått annat skoj, valparna blir i dag 1 vecka!
Så här kommer en bild på var och en.

Boomer 1 vecka.
Vit, brun & tan.
 


Brolle 1 vecka.
Vit & brun.
   

Busbus 1 vecka.
Vit, brun & tan
 

Brownie 1 vecka.
Vit & brun.
  

Bim 1 vecka.
Vit, brun & tan.


Bobby 1 vecka.
Vit & brun.
   

Bubbel 1 vecka.
Vit & brun.


Bums 1 vecka.
Vit, brun & tan.
   


Hur gooa är dom inte liksom?!?! Jag är ju helt kär i dom alla!!
Nu blir det å gosa lite till med dom innan sängen kallar. Ska bli sjukt kul och se Lokas min i morgon när mamma kommer in i sovrummet! Hihi!

Av Mikaela - 14 maj 2013 09:58

Kallt som tusan är det fortfarande. Inte många dagar som det varit bra väder än.. Så himla trist! Såhär minns jag inte våren som liten, då var det varmt och soligt och man kunde dra på sig ett par kortbrallor redan i maj.
Var det bättre förr? Eller beror det på klimatet? Eller helt enkelt att vi inte bor i Sthlm längre? Har för-sommaren kommit dit? Det ser så ut på alla bilder man ser iaf! Lyx!

Valparna växer och frodas bra utom en som inte riktigt hänger med. Jag tror inte att det är nått fel på henne utan bara att dom andra dragit iväg i växtkurvan så hon lätt puttas åt sidan. Så nu hjälper vi till med att se till att hon får äta innan alla andra. Så nu är det en hel del pysslande, men det är värt allt så jag jobbar på!

Flera familjer har redan hört av sig och vill komma och träffa godsakerna vilket är jätte kul och som det ser ut just nu kommer två av valparna hamna i närheten iaf! Så roligt! Sen har vi en valp som ev hamnar lite längre bort men då har vi ju sen en anledning till att åka dit och hälsa på :)

Bjuder på en dagsfärsk bild på några av dom. Imorgon är det dags för 1 veckas fotona på dom !

Av Mikaela - 12 maj 2013 09:47

Råkade trycka lite för fort på knapparna, så här kommer bilderna!

Av Mikaela - 12 maj 2013 09:45

Här börjar ju dagen med vägning av valparna så då är det ju lätt att man fastnar här i lådan och gosar vidare.
Jag är så spänd på att se valparna utvecklas och min största dröm hade ju varit att behålla två valpar, en tik och en hane. Men det är inte möjligt just nu.

Bjuder på lite bilder direkt ifrån lådan!

Presentation


Den 17 mars -10 genomgick jag en GBP operation och har sen dess lyckats gå ner hela 51 kg. Sen dess har vi även gjort en stor flytt ifrån sthlm till dalarna och i jan -12 väntar vi tillökning! Följ oss och vår vardag!

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9
10
11 12
13
14 15 16 17 18 19
20
21 22
23
24 25
26
27 28 29 30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards