Bloggen om mitt 'lättare liv', familj och vår stora flytt!

Alla inlägg under januari 2013

Av Mikaela - 11 januari 2013 15:15

Börjar väl med gårdagen eftersom jag inte hann blogga då.
Loka var äntligen sig själv så efter dagis åkte vi ner till Mia i stallet och träffade deras 2 månader bebis! Myyys! Men kan samtidigt känna att jag är klar med bebis stadiet ;)

Sen gjorde vi inte så mycket mer eftersom Nora fram och tillbaka klagade på magont.

Idag var det ju inge dagis eftersom det är fredag men uppe med tuppen är vi ju alltid, och vid 9.30 skulle vi vara hos veterinären med Pinko-Flinko/ Pinkeypie/ Pink för ombesiktning innan vi skriver papper, med andra ord så ska Pink få stanna här hos oss. ;-) hon har ju faktiskt passat in här sen dag 1 !

Sen åkte vi hem och förberedde kyckling sallad, Tarja och barnen skulle komma hit. Strax där efter kom dom och barnen busade friskt! Vi åt och fikade och hade det jätte mysigt. Loka fick sin födelsedags present, 2 par super fina byxor och en jätte söt body med en chihuahua valp på! Tusen tack gulle ni !

Just nu ligger Loka och sover på min mage och det känns att det inte är någon bebis längre... Phu...

Tack för att ni kom över Tarja, ses snart igen hoppas jag!

Av Mikaela - 9 januari 2013 22:11

Som förväntat var Loka mycket dålig inatt och till skillnad mot förra gången fick hon nu väldigt ont i benen också. Så pass ont att hon inatt inte kunde vända sig ifrån rygg till mage. Och inte var det bättre i morse heller,nu ville hon inte änns gå på sina små ben. Lilla vännen fick ju åka med mig och Nora till logopeden eftersom vi hade tid där. Hela tiden satt hon i mitt knä och så fort jag rörde mig började hon gråta.. :(

Eftersom jag hade lovat Nora lunch efteråt och klockan inte var så mycket blev det lunch på donken. Just då var L lugn och vi myste oss igenom hela lunchen. Men väl hemma fortsatte problemet och L ville fortfarande inte stödja på benen, bara satt i mitt knä och grät. Jag ringe då 1177 ( sjukvårdslinjen) men fick till svar att vända mig till BVC eller vårdcentralen. Alla som bor här vet att det är sjukt svårt att få tag på BVC och givetvis lika så nu, åter en annan dag.. Ringde då och ville mest fråga mig för till vårdcentralen MEN den första telefontiden jag kunde få var på fredag kl 9!!! Hallå!?!?

Jag skrev ut om min frustration på fejjan och snabbt där efter fick jag ett sms ifrån Tarja att hon hade en telefontid med vc kl 14.20 som jag kunde få ta om jag ville. Självklart tackade jag ja till det så mellan kl 14-16 satt supersnälla Tarja här med sin telefon, strax innan 16 (!!!!!) ringde dom och jag fick prata med läkaren. Vi kom fram till att om febern återkommer ska vi åka in med henne, annars trodde han att det berodde på stickena efter sprutorna som gjort henne svullen och stel. Eftersom Nora har en tid hos honom imorgon kl 9 så skulle han då kolla in älskade lilla Loka.

Under tiden Tarja var här kom även grannen Malin och Amanda in och lekte lite. Skönt att faktiskt ha lite folk om sig när Loka var dålig, slippa känna sig ensammast i världen.

Nu sover båda barnen sen länge och jag hoppas natten blir lugn och att L är återställd imorgon! Tusen och åter tusen tack snällaste Tarja för att du gav oss din telefontid idag, det är en riktig vän det <3

Av Mikaela - 8 januari 2013 19:55

Som förväntat så blev lilla Loka väldigt dålig nu på kvällen, trots att jag preparerat henne med alvedon.. Hon har legat i min famn mer eller mindre apatisk och bara stirrat i tomma intet och gråtit om vart annat. Lilla hjärtat <3
Hon sover nu men vi fick varken i henne middag eller välling nu på kvällen så jag kan ju gissa hur natten blir...

Hoppas hon är sig själv imorgon för då ska hon, jag och Nora åka till tal pedagogen så får vi se vad dom säger om Nora. Om Loka mår bra passar vi på att luncha någonstans ;) men nu är det lika bra att krypa till kojs, för vem vet hur natten blir...

Av Mikaela - 7 januari 2013 15:06

Måndag och vardagen är tillbaka.
Eddan är tillbaka på jobbet och Nora har varit på dagis. Efter dagis så har vi bakat knäckebröd. Blev nämligen bjuden på ett sånt himla gott knäckebröd i Göteborg och ville nu baka det hemma. Vet dock inte om jag lyckades, får se när det svalnat helt.

Loka har fått jätte mycket fina presenter så som kläder, leksaker och skor. Skulle nu verkligen behöva rensa barnens garderober, hann aldrig det före jul. Och nu när dom fått så mycket nytt behövs det verkligen fixas..

Imorgon ska jag med Loka till BVC då det är dags för 1 års kontrollen och vaccin, nått jag verkligen inte ser fram emot eftersom hon blir så himla sjuk av det... Men den här gången ska jag ge henne Alvedon redan innan vi ska gå dit och sen blir det Alvedon i nästan ett helt dygn.

Kanske man skulle prova en bit knäcke nu... ;-)

Av Mikaela - 6 januari 2013 21:02

Tidigt i säng idag, så jag återkommer imorgon ;-) kram kram

Av Mikaela - 5 januari 2013 21:35

Jag kom ju hem vid 20.20 igår kväll efter ännu en lång dag i mässan och sen en låååång resa hem, men det var så mysigt att komma hem till familjen och framför allt barnen! Resultatet var bättre än dagen innan men inga super resultat. Men hela resan i sig har varit väldigt bra och vi har fantastiskt fint feedback på Baloo, vilket känns jätte kul!

Dagen idag har gått till att fira lilla Loka tillsammans med släkten plus Joi med familj. Det har varit jätte trevligt och lite små rörigt ;-) haha.. Men allt flöt på bra till slut. Imorgon väntar en ny fira-Loka-dag tillsammans med vänner, tyvärr kan Tarja med familj inte komma då dom är sjuka.

Men nu ska jag sätta mig och börja uppdatera hemsidan.. Phu.. Det lär ta ett par timmar..

Av Mikaela - 4 januari 2013 06:02

Grattis på födelsedagen älskade lilla Loka!

Av Mikaela - 3 januari 2013 21:40

Är alldes för trött för att blogga, återkommer imorgon kväll när jag är hemma !

Så här såg iaf vårar läger ut idag som vi delade med kennel Big Brazzel. 8 burar och 11 hundar!

Presentation


Den 17 mars -10 genomgick jag en GBP operation och har sen dess lyckats gå ner hela 51 kg. Sen dess har vi även gjort en stor flytt ifrån sthlm till dalarna och i jan -12 väntar vi tillökning! Följ oss och vår vardag!

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9
10
11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21
22 23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards