Bloggen om mitt 'lättare liv', familj och vår stora flytt!

Alla inlägg under maj 2012

Av Mikaela - 4 maj 2012 10:09

Vilket vägskäl jag kommit fram till... härefter vet jag inte alls vart det bär av.
Antingen kommer mitt liv ta en helomvändning eller så kommer jag fortsätta i samma fotspår, men med förändring/ förbättring..
Hur vet jag vilket jag ska välja?! Jag hoppas att någon annan kan välja åt mig.


Som ni förstår har jag kommit fram till ett vägskäl som kommer framöver ta mycket av min tid så bloggen kommer under ett par dagar bli vilande.. Kanske återkommer jag på måndag och allt är bra igen? Kanske plockas bloggen bort?
Det får helgen utvisa.


Tills dess, gör inget som ni senare kommen att ångra, för då kan det vara för sent!

Av Mikaela - 3 maj 2012 09:24

Av någon anledning har jag alltid med mig dubbelt så mycket saker hem som jag hade hit. Typ som när man åker utomlands... Hehe.. Äntligen fick jag sova någorlunda bättre inatt, det var på tiden. Även om Nora har mardrömmar har jag nu lärt mig hantera dom och vet hur jag snabbast ska få henne och somna om. Loka sov bra i natt, vaknade en eller ev två gånger, är så däckad att jag har lite svårt att hålla reda på det.I helgen blir det kaninburs bygge om vädret tillåter, vår gamle kanin kompis ska få en ordentlig sommarhage som han kan vara ute i hela sommaren. Sen får han flytta in igen efter sommaren, vill inte att han ska sitta ensam ute i en bur hela vintern och inte få någe sällskap. Även om det sägs att kaniner mår bättre av att bo ute, men då tror jag också att dom ska ha någon som är där ute och gullar med dom en stund varje dag och jag är ju ingen vinter människa som tycker om att vara ute i -10 minusgrader. Så då tror jag att han också före drar att vara här inne med oss och skutta en stund på golvet varje dag med dom andra djuren. När det gäller gårdagens inlägg så har jag nu tagit ett beslut, men hur jag beslutat mig får det bli om senare för nu vaknar Loppan och vill ha mat. Trevlig helg och lycka till alla ni som ska till Gotland i helgen och ställa ut, hoppas vädergudarna är med er!Btw.. Skir er ifrån ipaden...

Av Mikaela - 2 maj 2012 16:59

Men ååå vilken beslutångest jag har gällande springervalpen... Ska jag eller ska jag inte.... Tänk om min karl slänger ut mig?!Har tills på lördag på mig att bestämma mig....Hjälp mig att bestämma, läggen röst/kommentar och förklaring till varför ni röstar så!

Av Mikaela - 1 maj 2012 10:16

Livet med en 3,5 åring är inte bara en dans på rosor, men till 95 % är det alldes underbart!
Allt som flödar ut ur deras små munnar, all fantasi!

I går när vi var och firade valborg här i byn så började vi med att gå på tips promenad med Nora, barn tipspromenad. Vi läste frågorna för Nora, ibland fick vi formulera om dom och någon fråga fick vi hjälpa henne med svaret. Men dom allra flesta fick hon själv svara på och gissa vad, vinnaren var just Nora! Hon vann första priset =)
Oj så stolta vi alla var! Hon där emot sprang hellre i vattenpölarna och lekte med dom andra barnen.
Men jag är helt säker på att vi hade med oss den lyckligaste och skitigaste ungen när vi gick där ifrån!
   
Vi hade ju även med oss Alice dit som fick träffa på lite hundar och just när hon står och hälsar på en am staff kille och ser verkligen jätte kär ut i honom kommer Nora och säger.
-Säger dom, vill du para dig med mig, vill du para dig med mig?! Samtidigt som hon vikar på hela kroppen.. haha.. knas unge =)
Sen var det dags att gå hem igen och stoppa Nora i badet och skrubba fram henne innan vi sen hoppade i säng. Loppan fick flaskan hela dagen igår och sen fick hon bröstet i natt. Och när Nora äntligen sov en hel natt utan mardrömmar så var Loppan vaken mellan 4-5 imorse. Hon låg och snackade och ville ha en ny blöja innan hon sen somnade om.

Här har vi lite blandade bilder på barnen ifrån dom senaste dagarna.
Vår lilla karusellåkare i lördags på marknaden!
     

Här är ifrån korvgrillningen här om kvällen.
Tror Nora käkade en korv med bröd + 2 korvar! Loppan var såklart med också.
     

Sen har vi givetvis lite bilder på vår lilla knasboll.
   

Ett liv utan er, då kan jag inte andas...     

Presentation


Den 17 mars -10 genomgick jag en GBP operation och har sen dess lyckats gå ner hela 51 kg. Sen dess har vi även gjort en stor flytt ifrån sthlm till dalarna och i jan -12 väntar vi tillökning! Följ oss och vår vardag!

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards