Bloggen om mitt 'lättare liv', familj och vår stora flytt!

Alla inlägg under september 2011

Av Mikaela - 6 september 2011 12:49

Dagen började med mörker och en massa regn. Jaha tänkte jag, det blir en mysdag inne med en massa pyssel, så drog jag igång snabeldraken och slängde in en full tvätt med bebiskläder i maskinen.
Sen åt vi en mysfrukost jag och Nora tillsammans. Ja, även Alice var med på den en hel del.. Sen gjorde vi i ordning oss för att gå in till djuren och säga gomorgon till dom och ge dom sin grönsaks frukost som dom alltid får.
Men när vi kom ut hade vädret slagit om, det var faktiskt sol men en väldans massa vind. Vi fixade i alla fall inne hos dom och pysslade lite.
Försökte hitta skogsmusen som igår rymt in dit, men den såg vi inte röken av... ska ställa ut en fälla och se om vi kan fånga in den.

Sen åt vi lite lunch och här sitter vi nu, glor på lite tv. Jag ska ringa lite samtal innan vi tar tag i övervåningen. Det är nog dags att damsuga där uppe igen, sen ska jag göra i ordning massor till Alice och valpningen.
Nära nu!! Längtar super mycket!

Av Mikaela - 5 september 2011 07:53

Japp, då var vi hemma igen, eller ja vi kom hem igår vid 17.30 Men då skulle jag gosa och gosa och gosa med Nora så då fanns det ingen tid till uppdatering.

Vi åkte i lördagsmorse vid 5, med samma klump i magen som jag får när jag lämnar Nora på dagis.. Fast jag visste att hon var i trygga händer.
Vi var framme vid 12 tiden och då gick vi direkt in i varuhuset. Det var inte i närheten så mycket folk som det var förra året, men nu var vi där 1,5 månad tidigare. Men mycket folk är det väl alltid!? =)
Jag är verkligen super glad över att jag skrev en lista för det gjorde det hela mycket lättare. Vid 14 tiden tog vi en varsin macka i caféterian innan vi fortsatte. Jag tror klockan var vid 16 när vi intog vår stuga på campingen som vi hyrt. En mysig stuga som faktiskt istället för våningsäng hade en bäddsoffa som blev en dubbelsäng. Mycket skön och praktisk. Vi båda såg ut som två urhålkade lik men vi behövde få mat i magen och åkte tillbaka till området och käkade. Maten vi då åt var på någon typ grill som hade dagens som dom värmde i micron (!!!) och som smakade skit. Men mätta blev vi, och trötta var vi så vi åkte tillbaka till stugan och intog liggläge och tittade på tv.
På kvällen ringde Nora och var jätte ledsen, hon skrek KOM HEM NUUU!
Då brast det för mig totalt jag grät och grät och grät... fy, vad jag bara ville sätta mig i bilen och åka hem.. Men jag visste att hon hade det bra, bara att hon var övertrött och då kom saknaden.

Dagen efter vaknade jag ganska så utvilad redan vid 7, väckte Eddan och vi var redan vid 8 inne i varuhuset igen. Hade skrivit om listan och hade ca 7 saker som jag saknade. Men vi ville börja med frulle uppe i cafét. Men dom öppnade inte först vid 9 så vi hann hitta det mesta innan dess. Sen åt vi frukost innan vi letade rätt på det sista.
Jag tror vi satt i bilen och var på väg hem vid strax innan 11.
Resan hem gick bra, och väl hemma var allt i sin ordning!
Nora fick några små saker som hon kunde leka med.

Idag är det måndag igen och jag jobbar 12-20. Sen ledig tis, ons och torsdag. I helgen börjar vi närma oss valpning då Alice går in på dygn 58 på lördag. Tror inte hon går så länge till då hon är sprängfärdig redan nu stackarn. Men pigg och glad är hon =)
Mamma och Micke ska fortsätta ner mot sthlm i dag men jag gissar på att mamma kommer vara tillbaka redan nästa helg då hon ska hjälpa till med valpningen.
Nu ska jag ta tag i vardagen!

Av Mikaela - 2 september 2011 17:06

Har gjort i ordning två pizzor som nu är i ugnen, det blev en banan,kyckling och curry pizza och en bbq, fetaost med oliver pizza! Den sistnämnda kommer garanterat bli min favvo!

Nu ska vi bara vänta in mamma och Micke också, Eddan kom just innan för dörren. Simon hämtade ju jag och Nora inne vid tåget. Det tyckte Nora var väldigt spännande att stå så nära tåget. Måste nog ta med henne på en tågresa snart!
Nu ska jag duka!

Av Mikaela - 2 september 2011 11:10

Helgen är här, jag och Nora ska alldes strax åka in och hämta lillebror vid tåget, men innan ska vi luncha med Eddan och hinna handla.

Nej, jag har inte tid å sitta här! Hörs sen!

Presentation


Den 17 mars -10 genomgick jag en GBP operation och har sen dess lyckats gå ner hela 51 kg. Sen dess har vi även gjort en stor flytt ifrån sthlm till dalarna och i jan -12 väntar vi tillökning! Följ oss och vår vardag!

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6
7
8 9 10 11
12 13
14
15 16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards