Bloggen om mitt 'lättare liv', familj och vår stora flytt!

Alla inlägg under juli 2011

Av Mikaela - 8 juli 2011 06:57

Eddan å Nora ligger skönt och sover. Jag hade gärna också gjort det, men varit vaken sen kl 6 och bara vridit och vänt på mig.. Även i natt har jag haft svårt och sova.. Är nog lite nervös över mitt smörgåstårtsbak idag.. hehe.. ska bli väldigt skönt när dom är gjorda..

Nu är jag i alla fall ledig tills nästa fredag då jag kliver på igen. Skönt att vi får lite tid tillsammans på Eddans semester.

Jaha.. vad ska jag göra nu då?!

Av Mikaela - 7 juli 2011 09:36

Nu äntligen har mina vänner Sandra och Linus lilla bebis hittat ut!
Imorse blev dom stolta föräldrar till en liten pojke! Stor stor grattis till er!
Vad det ska bli kul att följa eran kille!!

Igår var det ju jobb, 10-20 var mitt vanliga schema, men fick det ändrat till 10-22 som slutade i 10-23. Efter en sån dag är jag helt slut... Jag var inte hemma först efter halv 12 och tur som jag har så har jag ju världens bästa sambo som sitter uppe och väntar på mig!! Det är kärlek det!
Det blev raka vägen i säng och jag däckade rätt fort.. Idag är det sista passet, 10-20 sen ÄNTLIGEN är jag ledig en hel vecka!! Det ska bli super skönt.

Nu ska jag njuta av min familj innan det är dags för jobb!!

Av Mikaela - 6 juli 2011 11:02

Jag slutade lite tidigare på jobbet igår eftersom Eddan faktiskt fyllde år och vi ville äta middag tillsammans. Visserligen hemma, men ändå =).
Eddan hade förberätt bakad potatis och egengjord skagenröra!
Så sjukt gott det var!!!! När vi slevat i oss allt vi orkade så satt vi lagom slappa vid köksbordet så hörde vi någon som sjöng: Ja må han leva!
Ute på trappen, när vi tittar dit så står Mamma, Micke och Sabina där med både blomma, födelsedags present och tårta! Gladast blev nog Nora som bara skrek rakt ut hur mycket hon tycker om mormor!

Till saken hör ju även att Nora på morgonen när vi vaknat frågat om det var då pappa fyllde år, ja sa jag. Ja då kommer alla utbrast hon.
Gissa hur taskig jag kände mig när jag då sa att nej alla kommer på lördag. Hon blev ju givetvis jätte ledsen och besviken då, så hon blev sjukt glad när dom stormade in på verandan!
Att hon sen blev väldigt ledsen när dom skulle åka hem igen förstod jag men det gick över. Nu räknar vi ner dagarna tills alla kommer på lördag.

Idag ska jag jobba, 12-22. Så vi passade på att åka ner till Pysen nu på förmiddagen. Men nu ska jag hoppa in i Pingu och åka mot jobbet!
Tack mamma, Micke och Sabina för besöket igår! Ses snart igen!!

Av Mikaela - 5 juli 2011 10:04

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det mitt    födelsedag!
Grattis på födelsedagen älskling! Hoppas du och Nora får en fin dag tillsammans!
      

Ses ikväll!  

Av Mikaela - 4 juli 2011 10:48

Tänk att det redan är den 4 juli, mitt i sommaren och vi går redan mot mörkare tider... mindre roligt. Får lägga dom tankarna åt sidan och försöka njuta av sommaren istället..

Idag blir det jobb, 12-20. Eddan är inne på sin första semestervecka, vill ju vara hemma med min familj! Men men, jobb nu i 4 dagar sen en vecka ledig. Då ska jag avnjuta den med min familj.

Eddan fyller år i morgon och på lördag ska vi fira honom. Då kommer förutom Mamma, Micke, Simon, Sabina och Patrik även hans mamma May-lis. Hans syster Lena med familj, med andra ord Noras kusiner! Nora längtar massor efter dom. Det är synd att vi kanske ses bara 2-3 gånger om året. Skulle verkligen vilja Nora lärde känna sina kusiner. Men men, hoppas det snart kommr kusiner på andra sidan också =).
Nu måste jag borsta igenom barret och klä på mig.. dags att bege sig till jobbet..

Av Mikaela - 3 juli 2011 08:15

Så skönt och vakna när man vet att man är ledig. Dessutom har jag fått sovit helt ostört hela natten. Väldigt välbehövligt kan jag lova.

Jag körde Pysen igår och han var inte alls lika öm. Han ömade till om han trampade på en obekväm större sten men annars travade han på med öronen framåt. Ni som inte vet så har han gått med skor under en väldigt lång tid på körskolan, men eftersom han inte kommer gå lika hårt hos oss har vi tagit av han skorna och hoppas han kommer kunna gå barfota. Han var väldigt öm dom första dagarna, förstårligt. Men nu var han mycket bättre. Idag tror jag Tarjas dotter Matihlda skulle rida honom.

Annars blir det att städa hos fåglarna, eftersom det inte hunnits med när jag jobbar. Imorgon är det dessutom jobb igen så man får passa på. Vad vi annars ska hinna med idag vettetusan. Kanske njuta lite av lugnet också!?

Men nu frulle!

Av Mikaela - 1 juli 2011 07:39

Bloggade jag igår?! Jag tror inte det... lämnade Nora på dagis sen passade jag på att städa en massa innan jobb.. sen som vanligt är jag helt slutkörd efter jobbet. Dessutom på vägen hem igår körde jag igenom ett oväder som jag aldrig sett förut. Herreguu vad det regnade och blixtrade. Kunde knappt se vägen och det var verkligen obehagligt. Ville bara stanna bilen och gråta lite, men tänkte att det var bättre att köra igenom det än att stanna kvar. Men rädd var jag. Väl hemma var det snustort, inget oväder här inte, det hade gått vid sidan om.. Så Eddan kunde nog inte riktigt förstå när jag berättade om ovädret från helvetet..hehe..

Idag blir det sista dagen för Nora på dagis. Sen är hon sommarledig i 5 veckor. Och när hon börjar igen är det på en ny avdelning, men med sig har hon några ifrån hennes avdelning och hennes favvofröken Eva. Så vi är nöjda.
Jag ska åka ner till Pysen innan det blir jobb om det inte kommer en massa regn... Skulle behöva longera honom för att sen i morgon prova köra honom igen.

Jag brände ju ryggen i onsdags när jag och Nora var vid stranden, och satan i gatan vad ont det gör!!! Kan inte äns sova på rygg.. hur länge sitter sånt här i?! Har aldrig bränt mig förut...

Nu ska jag göra frulle till lillnosen innan det är dags för dagis!

Presentation


Den 17 mars -10 genomgick jag en GBP operation och har sen dess lyckats gå ner hela 51 kg. Sen dess har vi även gjort en stor flytt ifrån sthlm till dalarna och i jan -12 väntar vi tillökning! Följ oss och vår vardag!

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11
12
13
14
15
16 17
18 19 20 21 22 23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards