Bloggen om mitt 'lättare liv', familj och vår stora flytt!

Alla inlägg under mars 2011

Av Mikaela - 20 mars 2011 17:49

Vilket underbart väder det varit dag! Jag njuter som attans.
Inatt sov jag dessutom riktigt skönt (drömde om Pysen hela natten =) ).
Så imorse när Nora vaknade vid halv 7 var jag helt utvilad.

Efter frukosten åkte vi bort mot borlänge för att köpa present till Lina, en av Nora´s dagiskompisar. Hon fyller 4 år imorgon och Nora är bjuden på kalas! Årets första kalasbjudning =) Eller nja..nästan.. förutom när vi var hos syrran i feb..

I alla fall, när vi hitta en perfekt present svängde vi in en snabbis på maxi och handlade det som behövdes för dagens grillning!
Sen när vi kom hem var klockan inte mer är 14 så då busade vi massor på baksidan. Eller jag satt i solen och njöt med en latte i högsta hugg.
 
Eddan hackade bort is och Nora försökte rymma, genom att klättra över stacketet. vad Alice höll på med undrar vi alla. Grävde lite här och lite där. Och när Eddan kastade ut stora isbitar över staketet hoppade hon glatt över och hämtade dom igen. Duktig apporterare som hon är =).
Eddan blev väldigt varm av allt hackande och tog av sig jackan. (ja så varmt var det faktiskt). Sen när vi tittade på Nora nästa sekund hade hon knäppt upp overallen och tagit ur armarna, för hon såg ju vad pappa gjorde..haha.. gäller att inte kolla bort en sekund. Givetvis fick hon snällt ta på sig overallen igen..hehe..


Ja, den blev det ju dags för det vi väntat på hela dagen.. grillningen!
     
OooOoo..så gott det var! Hade nästan glömt att det var så gott..
Varför grillar man inte hela tiden?

Aja... nu ska jag sjunka ner i soffan och kolla på Bolibompa..

Av Mikaela - 19 mars 2011 18:20

Vad du är fin, min kära lilla häst!


När jag var runt 14 års ålder fick jag min första egna ponny. Men eftersom min mamma inte hade några direkta pengar att lägga på en ponny till mig hur mycket hon än ville så fick det bli en billig sådan. Och på så sett kom Pysen in i mitt liv! Pysen var bara 9 månader och inte i toppskick direkt när han kom, men vi fick ett väldigt fint band tillvarandra men efter ett par år var vi tvungen att skiljas. Nått som jag sen dess ångrat. Jag har tänkt på Pysen i väldigt många år tills jag till slut tog tag i det. Så idag har vi varit och hälsat på honom!
Ååå underbara, finaste lilla Pysen! Vi fick väldens finste mottagande av dom som äger honom dessutom. Nora fick pyssla med honom, borsta, kratsta hovar och pussa en massa! Sen fick vi dessutom ta med Pysen ut på en körtur. Så jag och Nora hoppade upp i vagnen efter Pysen. Eddan fotade oss.



Bus i blicken =)
       


Ni kan ju gissa att det blev en hel del gos efteråt.
Och en hel del pussar!

Ta kort nu då så du kan fortsätta klia mig sen!     
  
Aaa.. det var bättre!
  
Titt-ut!
  


När Nora förstod att vi var på väg hem började hon grina och sa att hon ville ha Pysen med..sötis!
Tack snälla Malin med fler som tog emot oss så varmt välkommnande!
Vi kommer tillbaka, men då kommer vi för att hämta hem våran Pys igen!
Vad vi längtar!


Jag svävar fortfarande på små rosa moln.. satt och log som ett barn på julafton hela resan hem. Den här sommaren kommer bli underbar!

Av Mikaela - 18 mars 2011 20:10

..kass bloggare. Men i morgon kommer det ett betydligt roligare inlägg.
Imorgon ska jag träffa någon somjag inte träffat på 8 år och som jag saknat varje dag!
Lovar även bilder ifrån den dejten!
Hörs i morgon!

Av Mikaela - 17 mars 2011 20:32

..det blir inget inlägg om 1 års dagen idag.. jag får ta det i morgon.
Men då får det heta 1 år och 1 dag sen operation!

Kram å gonatt!

Av Mikaela - 17 mars 2011 16:23

Eller är det torsdag idag? Måste kolla..Japp det var torsdag.. tyckte nyss jag skrev inlägget om den seega torsdagen som var förra veckan.. en hel vecka sen ju...

Imorse när jag vaknade var inte Nora där, hon hade vaknat tidigare och gått in för att väcka mormor. Jag hörde hur dom tjatrade ute i hallen. Nora påminde mormor väldigt noga om att dom faktiskt skulle åka till leklandet idag. Tröttnar hon aldrig liksom? Jag tror inte det för hon hade lika kul där i dag, var dessutom extremt busig. Men trevligt hade vi.

Nu har dom åkte hem igen och jag borde verkligen börja med maten eftersom vi ska bjuda grannarna på middag. Kycklingsoppa blir det.
Mums!
Imorgon ska jag till arbetsförmedlingen på möte, så Nora ska vara 9-14 på dagis..mamma... hur ska jag klara mig? Jag tänkte i alla fall passa på att ha en myslunch med min framtida man eftersom jag är halvägs till hans jobb när jag ändå ska på mötet. Minns inte senast vi åt en lunch på tur man hand. Mysigt!

Idag är det ju dessutom 1 års sedan jag gjorde min gastic bypass operation. Mer om det kommer i ett senare inlägg. Hinner inte det nu.
1 år?! Kan inte fatta vart tiden tar vägen!

Nej men nu måste jag börja med maten...

Av Mikaela - 16 mars 2011 13:25

Sötaste, finaste lilla solstråle!
Tack Nora för teckningen!
Vem behöver solen när du ritar en sol till mig!

Tycker det är bra gjort av en 2,5 åring!  

Av Mikaela - 16 mars 2011 10:19

Som vanligt så städar jag, men idag städar jag lite extra eftersom vi får speciellt besök idag. Kan inte nämna nått närmare om det. Vissa av er vet, lyckos er. Mindre lyckos er som inte vet. Men snart kanske även ni får reda på det.

Jag skulle inte ha drukit en latte igår kväll.. kunde inte sova i natt.. Men gott var det! Joi jag säger bara en sak, TASSIMO!!

Ikväll kommer mamma och Micke och sover kvar tills i morgon, så imorgon blir Nora hemma ifrån dagis. Kanske vi kan få med mormor till pulkabacken =)
Herregu, här har inte jag tid att sitta.. ska leta reda på snabeldraken och dammsuga övervåningen, först... sen resten...
Hörs senare!

Av Mikaela - 15 mars 2011 21:11

Nej det har jag nog inte. Annars brukar telefonen börja ringa runt 17 tiden om jag missat att blogga. -Skriv i bloggen, jag har inget att läsa!! Så brukar det låta i telefonen av olika personer.. ingen nämd...hehe..

I alla fall är livet lite kaos just nu, fast bra kaos.. men självklart är det inget jag kan gå in på än. Och jag är fortfarande inte gravid..haha..

Idag så har vi lämnat tillbaka Pingu-bilen till verkstan... vi fick hem den i fredags och i helgen när vi började köra den började en väldigt massa lampor lysa i den och hastighetsmätaren la av.. jaha.. så idag fick vi köra in den igen. Några timmar senare ringer han och säger att den är klar. Men jag hinner inte äns hela vägen hem innan samma lampor lyser!!!
WTF!! Skämtar han eller? Har han äns testat bilen efter att han dragis i sladdarna? Inte vet jag, men i mogon får Eddan stackarn ringa dit igen!
Surt sa räven..

Annars så har vi inte gjort så mycket idag, eller jo. Jag och Nora har börjat måla skohyllan i hallen.. fast vi stod i tvättstugan.. Golvet klarade sig ifrån färg men Nora.. shit.. haha.. hon är vit, precis som skohyllan. Det räcker väl om jag säger så =)
Trotts skyddskläder...

Eddan sitter här brevid på den andra divanen och skriker.. han tittar på hockeyn.. Jag ska leta reda på sängen. Viktig dag imorgon som startar redan vid 08.45 på Vårdcentralen för att lämna lite blodprover som ska skickas ner till Ersta. På torsdag är det 1 år sedan operationen gjordes så det är dags för återkontroll, fast det får bli på telefon.
Hej hopp!

Presentation


Den 17 mars -10 genomgick jag en GBP operation och har sen dess lyckats gå ner hela 51 kg. Sen dess har vi även gjort en stor flytt ifrån sthlm till dalarna och i jan -12 väntar vi tillökning! Följ oss och vår vardag!

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards