Bloggen om mitt 'lättare liv', familj och vår stora flytt!

Alla inlägg under mars 2011

Av Mikaela - 23 mars 2011 13:50

Idag har jag och Nora stökat i köket riktigt ordentligt!
Först så bakade vi cup cake, såhär blev dom!
     
Heter dom cup cake eller muffins med frosting.. ja, vilket som =)
Nora gillade dom i alla fall, hoppas även Eddan gör det.

När dom var klara bakade vi Kärleksmums!  En dubbel sats så dom blev riktigt tjocka och härliga!
   

Nora har inte sovit än och jag vete tusan om hon kommer göra det idag, just nu ligger hon uppe på Alice och gosar med henne.<3

Jag blir verkligen super glad när jag ser alla som vill fortsätta att följa oss! Jag har nu börjat maila ut lösenord till er och kommer göra det efter som ni skickar in er mail adress.
Nu ska vi kolla på film tror jag så Nora får vila lite i alla fall =)

Av Mikaela - 23 mars 2011 09:30

alla ni som skickat över er mailadress, måste jag be göra det än en gång... Skulle just skicka över mail till er men alla försvann...

Suck!!

Av Mikaela - 22 mars 2011 13:35

Nu jäklar är det vår! Underbart!

Idag fick jag snällt gå och lämna Nora på dagis. Hon tyckte det var super mysigt, men vetekatten om jag tyckte det var så mysigt att dra vagn i modd... gick säkert ner något kg i alla fall =) Haha..
På vägen hem somnade Nora ganska så omgående i vagnen, så jag handlade lite på ica innan jag moddade hem... shit..trodde jag skulle dööö i den sista uppförsbacken..phu.. Nora hon sov så gott och sov i hela två timmar. Så jag fick äta lunch själv och så äter hon lunch nu.

Jätte kul att det är så många som kommenterat att ni vill ha lösenordet. Alla ni som kommenterat kommer att få det på er mail eller på fb närmare den 1 april. Innan dess delar jag inte ut något, utan det blir dagen/ dagarna innan.

Nu ska vi njuta av solen! Så på med brillorna!
 

Av Mikaela - 22 mars 2011 07:09

Lösenordet kommer att mailas till er som lämnat er mailadress närmare den 1 april. Så tills dess har ni möjlighet att lämna den om ni vill fortsätta läsa!

Kram

Av Mikaela - 21 mars 2011 19:33

Mest troligt ifrån den 1 april kommer bloggen bli lösenordsskyddad.
Vill ni fortsätta läsa den så skicka en kommentar med er mailadress och en liten mening om vem ni är så kommer ni få lösenordet.

Kommentarerna kommer inte bli synliga så ingen annan kan se din mail adress.

Av Mikaela - 21 mars 2011 19:21

Måndagar brukar ju inte vara så trevliga. Inte av någon speciell anledning utan dom brukar bara vara sega. Men idag var vi ju bjudna på kalas.
Oj så skoj Nora hade.
Tusen och åter tusen tack för att vi blev bjudna! Nora kommer sova som en stock i natt!

Nu ska vi strax göra kväll här hemma. För ikväll är det ju min tv kväll =)

Av Mikaela - 21 mars 2011 07:55

Eller ja nästan så, bulan är kvar lika så den lila färgen. Men hon är pigg och glad. Vi har matchat hennes panna med lite lila kläder =)


Nu blir det dagis, sen hem, äta lunch, sova och sen gå på kalas!
En annan ska städa, städa, städa....

Av Mikaela - 20 mars 2011 20:07

Precis när vi är på väg upp och lägga Nora så ramlade hon och slog pannan i tv bänken. Jag som hade mamma på telefon bara skrek och la på. Eddan som hade tv dosan i handen kastade den så batterier och lucka flög all vägens väg.. Han slet upp Nora ifrån golvet så sprang vi ut i köket.
Jag drog fram nått ur frysen för att lägga i pannan på henne och precis när jag ska sätta dit det så ser jag vilken bula och blå märke hon fått.

Jag blir helt chokad och börjar gråta och tar Nora i min famn. Varav Nora säger, det går bra mamma! Inte vara ledsen! Men sötaste lilla Nora..
Jag försöker skärpa till mig för att inte skrämma Nora givetvis, men det är inte lätt när man ser hennes panna...

Jag ringer för att prata med sjukvårdsupplysningen. För vad man har lärt sig så får barn som slår huvudet inte sova på ett tag. Men det var numera en gammal myt sa telefonisten. Där emot så måste vi väcka Nora helt efter 2 timmar. Och då måste hon vara 100 % vaken. För att sen somna om och väckas åter 2 timmar senare... om hon lyckas väcka helt så får hon sen somna om och sova till morgonen... Jag som själv är fett trött nattetid... vilken natt det blir. Men allt för Nora!
Vad rädd jag blev... kan tänka mig att stackars mamma/mormor i telefonen blev lika rädd. Hon ringde upp några minuter senare och undrade vad det var som hände.

Vår älskade lilla unge, vi är inget utan dig!
 

Presentation


Den 17 mars -10 genomgick jag en GBP operation och har sen dess lyckats gå ner hela 51 kg. Sen dess har vi även gjort en stor flytt ifrån sthlm till dalarna och i jan -12 väntar vi tillökning! Följ oss och vår vardag!

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards