Bloggen om mitt 'lättare liv', familj och vår stora flytt!

Alla inlägg under mars 2011

Av Mikaela - 27 mars 2011 20:58

Att tacka Mamma, Micke, Sabina och Patrik för en underbar helg!
Tusen och åter tusen tack! För allt, god mat, hjälp med Skot-bilen, Nora.. allt! Och kläderna till Nora.

Jag älskar er!   

Av Mikaela - 27 mars 2011 19:08

Vi har haft en toppen helg, men det är alltid skönt att landa i sitt hem.
När vi var hemma hos mamma och Micke passade jag givetvis på att bada i deras badkar, två dagar på raken, och två dagar på raken somnade (!!) jag även där! Farligt, men satan vad skönt!
Jag har ju delat säng med Nora, och det är ju liksom inte det skönaste så jag kommer nog sova väldigt skönt i natt!

Här är i alla fall två bilder ifrån helgen, den ena är ifrån hemma hos min store syrra Sabina, Nora höll på att skriva och helt plötsligt blev hon väldigt närsynt och var tvungen att stå såhär nära pappret för att se vad hon skrev.
  
Då tänkte vi att hon kan ju låna mormors glasögon, men då såg hon ut såhär!
  Hahah.. nu ska jag lägga henne i säng!
Hörs imorgon! 

Av Mikaela - 27 mars 2011 08:17

Ni har väl inte glömt att ställa frammm klockan? Det enda posetiva med det kan jag lova var att när Nora vaknade sin vanliga tid i morse 6.30 (ny tid 7.30) så var Bolibompa i full gång. Perfekt!

Jag hade vääädligt ont i halsen igår, så till slut tog jag alvedon, mest för att jag kände mig lite tung i kroppen också. Men hör och häppna, det tog bort halsontet jag hade! Aldrig har jag äns tänkt tanken att Alvedon tar bort halsont, men varför inte liksom?!

Idag ska vi rulla hem till allt där hemma igen. Alltid lite skönt att komma hem även om jag älskar att vara här i Mora. Nora vill absolut inte åka hem..haha..
Nu ska det ätas äpple och kiwi... full rulle..

Av Mikaela - 26 mars 2011 16:47

..att vi stannar tills i morgon! Nora är i badet igen, gäller ju att passa på =)

Jag har tyvärr fått super ont i halsen att jag knappt kan svälja... kan man ta alvedon för sånt?

Kanske borde prova..

Av Mikaela - 26 mars 2011 07:26

Nu har vi vaknat här i mora! Eller ja vi vaknade vid 6.30 och inte att förgläma alla gångerna jag har vaknat i natt av att Nora knäat mig i ansiktet.. haha.. inte van att sova brevid en elvisp!

Idag ska vi åka över till Sabina en stund, fika och fira Patrik som fyllt år. Sen så ska vi ner på stan en sväng, medans gubbarna meckar bil!
Men nu är det väl dags för frukost!
Hoppas ni alla får en fin dag!
 

Av Mikaela - 25 mars 2011 12:01

Precis som när jag skulle skriva att det är väldigt grått och trist idag så sprack solen fram! Hundarna tävlar om vem som kommer först fram och får den bästa solplatsen i vardagsrummet. Nu har ifs Nora kört bort dom för nu tyckte hon att det var hennes tur att sitta i solen.

Ute är det inte alls lika skönt som det ser ut att vara, det blåser hårda kalla vindar och iblnad ramlar det ner lite hagel. Nej ursch och fy, vi håller oss inne idag tills vi ska åka.

Måste bara berätta att igår när jag och Tarja fikade så pratade vi om galonvantar, hon skulle åka till valbo så då skulle hon kolla efter ett par även till Nora. Jag glömde bort det där sen och i morse så skickade på fb att hon köpt vantar och skulle komma förbi med dom när hon ändå lämnade av ena dottern på skolan. Sagt och gjort, kl 8 imorse fick vi galonvantar levererade hem till dörren! Som om det inte var nog så hade hon köpt ett förkläde åt mig! Så glad jag blev! Nått jag velat ha läge men alltid glömt bort att köpa! Tusen och åter tusen tack Tarja!
Lovar att jag kommer använda förklädet minst 1 gång om dagen!!

Det blir nog ingen mer uppdatering idag eftersom vi åker till Mora ikväll, men vi ses i morgon igen!

Av Mikaela - 24 mars 2011 17:43

Okej, jag vet att det är i morgon man ska äta våfflor, men imorgon vid middagstid är vi förhoppningsvis på väg till mora så micke kan kolla på våran volvo..och det blir så himla bökigt att ta med sig och våffla vofflor i bilen... Så vi har ätit det idag istället, med rosa grädde såklart!
Gott men äckligt mätt nu..

Idag har det varit en ganska så trevlig dag. Efter att jag lämnat av Nora på dagis mötte jag Tarja som jag bjöd hem på latte. Om hon gillade latte vet jag inte.. hon sa inte så mycket om det. Kanske hon är mer för svart kaffe =). Sen när vi var på väg till dagis igen så såg vi en tant som fladdrade till av vinden, så ni kan ju gissa att det har blåst en del idag, vilket är ju bra för då torkar backen upp och snön försvinner.

Jo, jag förälskade mig i en sak i dag. I en sten, en jätte stor sten!
Vill ha, vill ha, vill ha! Hemma på tomten! Tarja tyckte nog att jag var lite för mycket 08.. haha.. men jag vill ha den.. ska nog sno den någon natt..hehe..

Nora var ju även på sin tal och språk kontroll, fanns knappast nått att tillägga där..haha..  För övrigt har hon kommit in i en mindre trevlig trotts igen.. gissa om jag längtar tills den är över!
Nu ska jag somna på soffan en stund.. tills jag ska lägga Nora..

Av Mikaela - 24 mars 2011 07:56

Det var det första Nora sa imorse när hon vaknade och bad mig komma och ligga i hennes säng! Underbara unge, du gjorde just min dag! Om du bara viste hur älskad du är!

Idag ska Nora till dagis i vanlig ordning, sen hem och luncha, sen måste jag hålla henne vaken för vid 14.30 (tror jag) ska vi på 2,5 års kontroll. Språk och talutveckling. Så för någon vecka sen fyllde jag i formuläret som vi ska ha med oss, men dom måste ju skämta.
En av frågorna var om hon han hela 50 ord eller mer? Hallå? Hon är ju 2,5 år, hon pratar ju öronen av oss!!
Det andra var om hon förstår en mening, ex om jag ber henne hämta nått i köket?! Äää jaa, sen hon var typ 1,5 år i all fall =) Haha..

Jaja, det är väl bra att dom kollar upp sånt antar jag..
Nu ska vi till dagis! Hoppas ni får en fin dag i solen!
Njut!

Jo juste, glöm nu inte att maila in eran mailadress om ni vill fortsätta förlja bloggen efter den 1 april. Mycket hemlisar kommer att berättas då!

Presentation


Den 17 mars -10 genomgick jag en GBP operation och har sen dess lyckats gå ner hela 51 kg. Sen dess har vi även gjort en stor flytt ifrån sthlm till dalarna och i jan -12 väntar vi tillökning! Följ oss och vår vardag!

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards