Bloggen om mitt 'lättare liv', familj och vår stora flytt!

Alla inlägg under januari 2011

Av Mikaela - 14 januari 2011 09:57

Det känns som en bra dag idag! Efter jag varit och lämnat Nora på dagis imorse satt jag och pratade med min moster Linda på fejjan. Efter ha pratat med henne kännde jag att det blir en bra dag.
Jag vet att jag har människor runt mig som skulle göra massor för att hjälpa mig =) Det är en bra känsla. Jag är inte ensam!

Igår kväll kollade jag på filmen Hachiko- A dogs story.. oo vad bra den var! Rekomenderas varmt!

Nu ska jag plocka lite innan jag ska hämta världens bästa Nora!  

Av Mikaela - 13 januari 2011 19:56

..blogga något mer idag, skämmer bort dig Joi.
Men jag sitter här i min ensamhet, Eddan lägger Nora så han ser jag nog inte på en stund.. Sen när han väl lagt henne så ska han väl leka med sin nya mobil så honom ser jag nog inte nått mer idag =)

Måste visa lite bilder på Nora och Alva, mammas chihuahua. Det är ifrån när dom sov här i veckan. Nora och Alva hade morgonmys!
        

Av Mikaela - 13 januari 2011 16:50

Mamma och co var ju här mån-ons, sen skulle dom ner till sthlm för att sen åka hela vägen hem till Mora idag. Idag på vägen hem ringde mamma och frågade om dom fick låna Alice ett par dagar. Lillebror Simon vill så gärna låna henne. Visst sa jag, varför inte =)

Så jag och Nora åkte in till donken i Hedemora med Alice och mötte upp mamma och co där. Alice älskar ju uppmärksamhet och det kommer hon få massor av hemma hos dom. Dessutom kommer hon få dela säng med Simon så Alice kommer vara väldigt nöjd.

Tyst och lugnt blev det här hemma på en gång. Sån himla skillnad när man särar på Alice och Blaze. Blaze blir en helt annan hund, en super mysig kille som är lugn och sansad hela tiden.

I helen ska jag trimma Blaze inför utställningen nästa helg, 95 springrar är anmälda och Blaze ska in som nr 2 så det blir att åka väääldigt tidigt hemifrån. Mamma och co kommer ner med Alice på tisdag så jag hinner trimma till henne innan röntgen på onsdag.

Men nu ska lasangen in i ugnen, svichh..sen vänta och vänta och vänta.
Sen smaka!

Av Mikaela - 13 januari 2011 10:44

Vardagen är här. Nora är tillbaka på dagis och jag sitter och söker jobb.
Det är våran vardag just nu.
Idag känner jag mig tom.. återkommer senare..

...

Av Mikaela - 12 januari 2011 15:49

..Ja ibland får man nöja sig med väldigt lite. Jag kände ju igår att kanske börjar all vår otur att vända i och med att Noras sömn gick bättre..
Men det var bara för stunden, som turen kom alltså.. det borde jag ha förstått... Idag kom nästa smäll... nått jag ifs gått länge och väntat på..
El räkningen.. trodde jag skulle svimma när jag öppnade kuvertet..

Det är bara att fortsätta att låsa in sig.. för nästa gång jag går ut kanske jag blir påkörd av en timmerbil utanför dörren.. för vad annars kan gå mer fel?

Blir inge mer bloggande idag..

Av Mikaela - 11 januari 2011 21:28

Nora somnade efter 10 minuter nu ikväll, lika så igår!
Kanske kanske vänder det nu =)
Hoppas hoppas!

Idag har vi åt andra sidan hållit igång heeela dagen. Vi åkte ju till falun och skulle busa på leklandet. Först så käkade vi lunch på donken, sen blev det bus! Det var knappt några barn alls där idag vilket var super skönt. Nora busade som vanligt helt galet. Hon älskar det där stället.
Hela morgonen gick jag och tänkte på att jag skulle ha med mig kameran.. ni förstår väl själva att den glömde jag hemma...
Men jag tog lite bilder med mobilen.


Tittut!

       

     
Vadå statiskt hår?! =)

Gokväll!

Av Mikaela - 11 januari 2011 09:12

Länge sen jag skrev nått om min vikt. Dels för att det har varit så mycket annat och dels för att jag inte väger mig så ofta.
Men fortfarande varje gång jag väger mig har jag gått ner.
Inte lika mycket längre som förr vilket är väl tur.

Men jag har nu gått ner sammanlagt 45,4 kg och väger nu 72,1 kg.
Mitt stora mål var att väga 75 kg. Så jag är väldigt nöjd.
Nu skulle jag verkligen behöva träna upp lite muskler också, men det får bli när allt lugnat ner sig.

Idag ska Nora, jag, mamma, Micke och Simon åka till leklandet!
Men nu ska vi käka frulle =)

Av Mikaela - 10 januari 2011 18:47

Det måste vara så, oturen älskar mig.
Jag skulle göra vad som helst för att få komma bort på en resa med min familj. Eddan, jag och Nora. Så underbart det skulle vara, bort från all otur...

Hur oturen inträffat mig denna gång spelar ingen större roll, mer bara att den slutar aldrig. Aldrig får allt vara bra.. varför?

I alla fall så har mamma, Micke och Simon kommit hit idag, dom ska vara här tills på onsdag. Vilket är super kul. Nora älskar dom och blev jätte glad när dom kom. Vad vi ska göra imorgon har vi inte bestämt än, men Nora får vara hemma från dagis så ska vi försöka hitta på nått i alla fall.

Guu vilket tråkigt inlägg.. sorry.. nu ska vi i alla fall fika med prinssesbakelser!
See ya!

Presentation


Den 17 mars -10 genomgick jag en GBP operation och har sen dess lyckats gå ner hela 51 kg. Sen dess har vi även gjort en stor flytt ifrån sthlm till dalarna och i jan -12 väntar vi tillökning! Följ oss och vår vardag!

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards