Bloggen om mitt 'lättare liv', familj och vår stora flytt!

Alla inlägg under januari 2011

Av Mikaela - 24 januari 2011 18:49

Jag och Nora satt här hemma och gjorde ingenting när mobilen plötsligt plingade till. Det var Mia (ifrån stallet) som frågade om vi skulle komma ut till pulka backen. Men Nora hade precis slocknat på soffan och det gick inte å väcka henne. Hon var trött och behövde vila lite.
Hon sov en liten stund på soffan, utan blöja =). Sen när hon vaknat gick hon direkt och kissade på toaletten. Vår lilla tjej håller verkligen på bli stor!

Men Mia och barnen kom hit efter pulkabacksåkningen så fick barnen busa lite. Det uppskattades av alla kan jag tro. Sen körde jag hem dom så dom slapp gå hem.
Nu sitter jag här med middagen i magen och är väl belåten. Och trött..
blir tidigt i säng ikväll igen. Kan ju informera er om att jag somnade vid 21 tiden igår..blir nått liknade idag skulle jag tro.

Så vi ses i morgon!

Av Mikaela - 24 januari 2011 09:36

Tycker måndagarna kommer tätare och tätare.. Kanske för att det känns som helgerna är över på bara några sekunder? Jag tycker vi borde få längre helger, och bort med måndagarna!

Nora är i alla fall tillbaka på dagis, och idag hade hon med sig sin lilla ödla och groda som hon hittade på en parkering i helgen. Jag fick absolut inte lägga dom i bilen under tiden hon var på dagis..

Imorgon blir det inge dagis för Nora, utan vi ska till barncafét istället. Jag träffade på tarja i morse utanför dagis och lyckades övertala henne att ta med sig Towa dit så Nora kan få leka med henne. När jag frågade Nora imorse om hon ville gå dit då frågade hon mig om det bara skulle vara bebisar där..haha.

Nej nu blir det frulle sen fortsätter jag å städa tror jag =)

Av Mikaela - 23 januari 2011 15:36

Efter ha klivit upp kl 04.45 och kört bil i 4 timmar är jag nu lite små slut.
Resultatet kunde ha varit mycket bättre men Blaze fick idag nöja sig med ett Very Good. Inget dåligt egntligen men jag är van att Blaze går mycket bättre. Men domaren verkade föredra lite grövre hundar.
Blaze är allt annat än grov =) Men väldigt söt! Vi tar nya tag!

Nora och Eddan har varit på leklandet och där träffade Nora Alice ifrån dagis. Så dom hade busat massor. Fick en massa pussar och kramar nu när dom kom hem.
Tänk att jag inte äns kan vara ifrån henne en dag utan att sakna ihjäl mig... min lilla pluttis!

Här är i alla fall två bilder på Blaze.
  
Har han inte ett väldigt vackert uttryck? Vår Blaze-boll!
  

Av Mikaela - 23 januari 2011 05:40

Klockan är nu 05.36 och jag är redo att bege mig mot Strömsholm. Väntar bara in grannjäntan och ska väcka hunden så åker vi!

Känns som jag varit vaken hela natten, så ikväll blir det att däcka direkt efter Solsidan! Jag hoppas min kära sambo Eddan och vår underbara dotter Nora får en jätte kul dag på leklanden, trotts att Nora sa igår att hon hellre åker på utställning så hon får stå ringside och ropa Hejja Mamma och Blaze =) Sötis!

Nej nu blir det att hoppa i dom varmaste kläderna jag har och styra kosan! Ha en trevlig dag alla, uppdaterar så fort jag kommit hem!

Av Mikaela - 22 januari 2011 20:37

Phu.. nu är även Blaze badad och fönad.. jag är helt slut..
Allt är nästan packat.. bara köttbullarna kvar som ska tinas.. och imorgonbitti ska jag göra varm choklad.. ska kliva upp kl 05.00 måste sitta i bilen senast 05.50 lika bra och gå och lägga sig!

Håll tummarna för oss!

Av Mikaela - 22 januari 2011 14:58

Vilka jätte fina hälsningar alla lämnat till Jens. Jag kan inte sluta tänka på honom. Fina, fina Jens. Känns som jag skulle vilja åka ner, hem till Jens gamla radhus, vet inte varför. Men det känns som man då kommer nära honom igen.
Ville inte att det skulle bli såhär. Jag hoppas du har det bra, där du nu är.


Just nu så sitter jag i köket och granndotterna Linda står och fixar mitt hår. Gulle Linda. Men gissa vad. just som vi står här i köket hör jag Tjofsan under golvet... dumma dumma råtta/mus. Gnaga gnaga gnaga..
Nora är blir livrädd när hon hör Tjofsan gnaga.. Snart dags att utrota dig lilla djur!

Så fort vi är klara med håret måste jag slänga ihop en bulldeg.. sen har jag massor som måste fixas inför i morgon.. phu..
Hörs sen =)

Av Mikaela - 22 januari 2011 08:37

..blev det för Nora i natt. Perfekt. Finns säkert massor med barn där ute som brukar sova så länge, men det brukar absolut inte Nora göra.
Det hade med all säkerthet att göra att hon inte sov igår på dan.
Idag kommer det dock bli annorlunda. Vi ska ut och flänga lite i bilen så då brukar det blir en liten stunds sova för både mig och Nora =).

Sen blir det att fixa en massa inför morgondagen..phu så nervös jag är..
Vi hörs senare, god morgon vänner!

Av Mikaela - 21 januari 2011 20:15

..kl 20 idag! Underbart! Men hennes dag har sett lite annorlunda ut mot vad den borde också. Hon har nämligen inte sovit nått idag på dan vilket hon i vanliga fall brukar. Inget jag gjorde med flit utan försökte verkligen få henne och vila en stund på dan men hon vägrade så då gav jag upp.

Vi tog oss ner på ica och handlade allt som behövs för att baka en dubbel sats av bullar, men det får bli i morgon. Efter handlingen började vi med middagen som idag blev Sydafrikans lasange. Nått jag verkligen rekomenderar. Det blev verkligen super gott. Dessutom blev det så mycket så nu har jag fryst ner resten.

Bilden nedan är på Nora, jag tog den för jag tyckte hon var så gullig när hon kröp in där.. om jag bara visste.. När hon kommit ut ur hyllan så såg jag vad hon gjorde för bus... hon hade fullt upp med att rita på väggen.. sen dess vet jag inte om jag tycker bilden är lika gullig längre =)
Hahah..
  

Presentation


Den 17 mars -10 genomgick jag en GBP operation och har sen dess lyckats gå ner hela 51 kg. Sen dess har vi även gjort en stor flytt ifrån sthlm till dalarna och i jan -12 väntar vi tillökning! Följ oss och vår vardag!

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards