Bloggen om mitt 'lättare liv', familj och vår stora flytt!

Alla inlägg under november 2010

Av Mikaela - 10 november 2010 12:52

Massor med snö har det kommit i natt.. Visst är det supermysigt, man får lite julkänslor. Men för mig hade snön gärna fått vänta en månad till..
I och för sig är den säkert inte här för att stanna..

Nora sov kasst i natt igen vilket gör att jag är helt slut på dagarna.. är verkligen i så stort behov av min nattsömn. Ska försöka vila lite nu när hon sover.

Vi var ute en stund i snön men Nora var nog för trött, visst älskar hon det och vill inte gå in men inget var bra och hon var jätte arg på hundarna.. Men dom äääälskar snön.. har knappt sett dom på hela dagen, dom är bara ute och springer hela tiden.
Nej nu ska jag passa på och vila lite på soffan.

Av Mikaela - 9 november 2010 15:54

Fy f*an vad kallt det är idag.. frös kroppen av mig när jag gick med Nora till dagis i morse. Tur som var så snöade det inte än och jag klarade mig även när jag hämtade henne. Men nu öser snön ner..
Och det är inte såndär mjuk och skön-bygga-snögubbe-snö utan det är mer piskande skit som faller åt alla håll och kanter... helt onödigt.

Ikväll kommer lillebror hit, eller vi ska hämta han vid tåget. Nått som uppskattas mycket av Nora kan jag lova. Han ska i alla fall vara här ett tag.
På lördag åker vi ev till väsby en timme eller två, vi får se.
Men nu ska jag och Nora förbereda middagen som idag blir potatis, pannbiff, gräddsås med lingon. Mums!

Blir nog ingen mer uppdatering idag..känner mig lite nere..

Av Mikaela - 8 november 2010 11:23

Idag är Nora sitt vanliga jag igen. Vilket är skönt.
Ingen feber, dock har hon beläggningen kvar på tugnan, men jag har pratat med bvc och dom var säkra på att det var vaig svamp.
Så det blir att köpa bubbelvatten till henne så ska det ge med sig.
Bvc sköterskan trodde att hon säkert har nersatt imunförsvar just nu.

Så idag är hon hemma ifrån dagis, vilket absolut inte gör nått då det är minus 10 ute.. inge trevligt att knalla fram och tillbaka till dagis ..

Men imorgon ska det vara varmare sägs det så jag håller mina tummar för det.

November är lite av en mellanmånad känns det som.. Oktober då inleder man hösten och det är alltid lite mysigt till en början.. sen i november så känns det som man bara väntar på att det ska bli dec så man får börja stressa. Det är därför den månaden går så himla fort för då har man alltid nått planerat..och all julstress och julklappar.. Den slipper jag dock i år eftersom jag redan är klar med alla julklappar... vilket är fett soft..
Däremot ska vi ju fira hemma hos oss i jul så det blir mycket att fixa inför det. Alla kommer ju dessutom att sova kvar, vilket ska bli supermysigt. Jag längtar lite till dec.. vill hellre ha det lite småstressigt än tråkigt..

Jaja.. nu blr det att fortsätta städa..

Av Mikaela - 7 november 2010 16:23

Redan igår tyckte jag Nora kändes lite småvarm och lite hängig.
Men inte så mycket att jag ville klassa henne som sjuk..
Hon sov bra hela natten och har varit pigg som vanligt.
Men idag tyckte jag att hon fortfarande var lite varm och hängig/gnällig.

Vi åkte till Ikea gävle och innan vi gick in på Ikea skulle vi ta en fika på donken. Nora tog en glass, men åt den absolut inte som hon brukar så det var då jag förstod att hon mår nog inte så bra, men hon skulle promt in på Ikea så vi gick in dit en snabbis. Unden den lilla stunden vi var där inne han hon ro åt sig två gosedjur, och självklart har man lite svårt och säga nej, framför allt när hon är hängig..

Sen åkte vi hem och åt lunch. Nora fick alvedon och piggnade på sig så man kunde knappt tro att det var nått fel alls på henne.
Sen somnade hon på soffan och vaknade nyss.

Jag pratade med mamma och förklarade Noras sympton och hon trodde att det var shalakansfeber. Nora har ju även lite beläggning på tungan. Så imorgon ska jag ringa till vårdcentralen så dom får kolla på henne.
Känns drygt och gå den långa vägen dit,men vad har jag för val...
Så uppdatering följer imorgon!

Av Mikaela - 6 november 2010 17:35

Skulle verkligen behöva ha såna här underbara dagar fler dagar i veckan =) Lovar att jag absolut inte skulle tröttna på det!

Dagen startade med att Nora vaknade 05,45!! Men låg kvar och gosade en timme fram. Sen vid 7 så tog Eddan henne och gick ner så fick jag sova vidare! Underbart!

Sov endast en timme till men den timmen gjorde så mycket, det var så skönt att få vakna vid 8 och känna sig pigg. När jag kom hit ner så var brasan tänd, super mysigt. Vi åt frukost tillsammans och framåt 10.30 tiden började vi rulla mot Avesta och badet. Vi hade det super mysigt på badet och Nora ääälskar verkligen att bada.
När vi väl fiskat upp Nora så åkte vi till Avesta centrum och käkade lunch för att sen bege oss hem igen.
Vi alla tre var helt slut på vägen hem och både jag och Nora slocknade i bilen. Väl hemma gjorde jag och Nora en fruktsallad och jag började med middan som var Gnocchi.

Så nu har vi precis avnjutit middagen som Nora kastade i sig. Hon älskar gnocchi, fast vilken unge gör inte det?! Dessutom hade hon ju super bråttom eftersom vi skulle äta fruktsallad och glass efter.
Så nu sitter vi här i soffan och bara jäser... Och här kommer vi sitta resten av kvällen.
Ikväll blir det att titta på "Så mycket bättre", förvånadsvärt bra!
Men nu ska jag fortsätta jäsa!
Trevlig kväll!

Av Mikaela - 5 november 2010 19:35

dvgggggggggggmmmbnv gbgrg5th
ccccccc b  nbbvggggggggggg   mmmnv
cc   vbvb

Av Mikaela - 4 november 2010 17:45

..vill hinna med innan mitt liv är slut.

Utan inbördes ordning.

1. Klappa/ simma med delfiner.
2. Besöka Irland.
3. Åka på semester till Thailand.
4. Ta körkort. Snart, snart snart!
5. Få ett till barn.
6. Träffa vargar. 
7.
8.
9.
10.
.....

Listan kommer att fyllas på efter som och även när jag genomfört nått så kommer det att strykas. Detta är en lista som jag kommer bära med mig resten av livet.

Av Mikaela - 3 november 2010 16:46

Ja ja jaaaa! Nu är teoriprovet gjort och jag klarade det, på första försöket med bra marginal dessutom! Oooo så himla skönt, kan knappt förstå det. Nu är det uppkörningen kvar!!

Imorse hade vi utvecklingssamtal på dagis, eller förskolan som det så fint heter. Vi säger dagis hemma =)
Allt är bara bra med Nora och hon följer dom andra barnen så fint.
Idag har hon dessutom kissat på pottan på dagis!

Men nu måste jag fixa middag är helt urladdad efter provet idag..
Vi hörs!

Presentation


Den 17 mars -10 genomgick jag en GBP operation och har sen dess lyckats gå ner hela 51 kg. Sen dess har vi även gjort en stor flytt ifrån sthlm till dalarna och i jan -12 väntar vi tillökning! Följ oss och vår vardag!

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards