Bloggen om mitt 'lättare liv', familj och vår stora flytt!

Alla inlägg under oktober 2010

Av Mikaela - 9 oktober 2010 17:29

Ni kan ju gissa i vilket tempo allt går här hemma idag, fort är inte fort nog kan jag ju lova.
Massor har vi i alla fall hunnit med, dessutom har vi hunnit äta nere på pizzan. Fast någon pizza blev det inte för mig utan 2 chickenbits =).

Jag har hunnit gjort min del i matlagningen så det är klart, nu är det Eddans och mammas del kvar.
Alice har kommit ur sitt höglöp så nu kan dom vara tillsammans igen, skönt det. Trött på galler hit och galler dit!

Som ni förstår blir det inget mer bloggande idag utan återkommer i morgon, sen får det bli bilder ifrån helgen på måndag.
Nu ska jag göra en latte till mig och lillasyster.

Av Mikaela - 8 oktober 2010 10:00

Jag tok slöar... Men jag tycker att jag får göra det.. Nora är på dagis och jag skulle plugga, men mina teoritester är slut och trots att jag mailade igår till körskolan och köpte nya har inga nya tester laddads upp än.. Så istället för att göra allt det jag verkligen skulle behöva göra så slöar jag... Helgen kommer vara hektiskt så det här är lugnet före stormen..

Gäsp..

Av Mikaela - 7 oktober 2010 20:01

..jag ska äta räkor i vitlök i kväll =) Hihi.. mums!

Av Mikaela - 7 oktober 2010 07:15

Imorgon kommer mamma, Micke och Simon på eftermiddan, sen på kvällen ska vi hämta min lillasyster Evi och hennes sambo Freddan i Hedemora. Alla dom stannar tills på måndag.

Mamma och Micke ska ju gifta sig i helgen här hemma hos oss. Det ska bli hur kul som helst! Åå så jag har längtat fast det är sjukt mycket som ska göras innan. På lördag kommer Mickes mamma och pappa med sin husvagn som dom ska parkera utanför huset och stå kvar tills måndag.
På söndag kommer det ju massor med folk, bland annat min älskade moster Linda och hennes man Rikard. Dom ska också sova kvar till måndag! Ghhhaaaa, sååååå mysigt det ska bli. Sen kommer det en väldigt massa gäster som inte ska sova kvar.

Sen på tisdag så kommer Joi, Sigge å bulldoggarna!! ÅÅååå vi längtar! Dom ska dessutom sova kvar till onsdag, shit vad mysigt vi ska ha det. Och sååå god mat vi ska äta. Hoppas på bra väder så vi kan gå ner till den lilla lekparken som ligger här. Eller så kanske vi ska åka och bada på nått badhus? Vad säger du Joi?

Nu ska jag få i Nora lite frukost innan hon ska till dagis. Idag ska hon ta kort på dagis, hennes första dagis kort! Så mysigt!

  
Nora som just sminkat sig själv =)

Av Mikaela - 6 oktober 2010 21:38

Vaknade upp än en gång med huvudvärk och yrsel..
Nora hade sovit dåligt i natt med så om det har med saken att göra räknar jag nästan med..
Vi kom iväg till dagis lite sent och jag frågade Nora flera gånger om hon verkligen var säker på att hon ville gå. Jag var rädd för att hon skulle ha varit för trött och bara då vara ledsen på dagis, men hon skulle absolut gå.. sen att hon var lite trött och ledsen märktes redan hemma då hennes jacka plötsligt var för liten och satt åt för mycket i halsen.
Så hon fick givetvis ta en annan jacka, ville inte bråka med henne så hon skulle bli mer grinig. På dagis hade dom inte märkt nått hon var så glad så hela dagen.

Jag mådde fortfarande pyton så Eddan var så snäll och åkte hem efter lunchen så han kunde ta Nora så jag fick vila lite.
Jag passade även på att plugga teorin och äntligen satte jag en grön plupp på repetetionsdelen. Nu när jag skulle prova mig på den andra fick jag 62 av 63 rätt så jag är nära nu, äntligen!

Till middag lagade vi Grekisk potatiskaka med fläskfilé, satan va gott det var!! Och dessutom älskade Nora maten, tur som vi har finns det kvar så jag och Nora kan njuta av det till lunch i morgon också.
Men nu mina vänner blir det soffan, imorgon redan torsdag!!
Såååå skönt!

Av Mikaela - 5 oktober 2010 19:00

Min huvudvärk som jag haft sen ett par dagar tillbaka fanns kvar även i morse.. Så Eddan var snäll och åkte lite senare till jobbet så han kunde lämna Nora på dagis.

Något pluggande har det inte blivit pga av huvudvärken.. men hoppas vara bättre redan i morgon så jag kan plugga.
Nora blev i alla fall suger glad när jag kom och hämtade henne idag på dagis. Min älskade lilla stjärna!

Den som inte fått lyckan att vara lycklig tillsammans med sina barn och sambo, med andra ord med sin familj, den har aldrig fått varit riktigt lycklig!
Jag är riktigt lycklig!

Av Mikaela - 4 oktober 2010 18:32

Har ju lovat er i en evighet en massa biler, så här kommer det =)

 Nora och mormor på Rättviks marknaden. 
         
Nora ääälskar verkligen att åka karusell!


Nora och mammagos!
       
Nora pussar kameran!

     
Nora första dagen på dagis!


Våran Pingu!

     
Och så två bilder på vårat hem, dåliga bilder, tagna med mobilen.
Den ena föreställer i alla fall vårat vardagsrum och den andra matsalen.

Det var nog allt vi hade att bjuda på idag.
Nora har ju varit på dagis idag och hon hade inte varit ledsen en enda gång över att jag inte varit där. Hon lekte med kompisen Alice.
Enda gången hon blev ledsen var när jag kom och hämtade henne.
Hon var så söt när jag kom ropade hon Heej mamma! sen började hon gråta.. min plutt.
Nu ska vi gosa en massa innan det är dags för sängen för henne.
Eddan är på föräldrarmötet =)    

Av Mikaela - 3 oktober 2010 20:45

Vart den här dagen har tagit vägen vet jag knappt... Men vi startade ganska så tidigt och åkte till Borlänge och gjorde av med 400 spänn på djuraffären... 400 spänn för ett nytt batteri och påfyllnad till anti skäll halsbandet.. suck..

MEN nu har Eddan bokat hotellet nere vid Ullared så om två veckor åker vi dit, bara han och jag, ska bli så himla underbart. Nora ska sova hos mormor och här hemma kommer granntjejerna att sova med hundarna.
Shit vad jag längtar!

Dessutom gifter sig mamma och Micke här nästa helg, och det ska bli så himla underbart och kul, ser fram emot detta så sjukt mycket! Så himla glad för min mammas skull!

Imorgon är det dags för dagis igen, så det blir sängen ganska så tidigt i kväll... har haft en jätte trevlig kväll tillsammans med grannarna, vi bjöd över dom på lite tacos och som efterätt åt vi vit chokladmousé (eller hur det stavas). Gott som attans och väääldigt trevlig.. så jag hann aldrig ladda upp några bilder, men hoppas göra det i morgon..
Juste, gick ner 0,8 förra veckan. Jag väger nu 80,8 kg, åå inte mycket kvar nu innan jag väger under 80!
Snart, snart, snart har jag nått mitt mål!!

Presentation


Den 17 mars -10 genomgick jag en GBP operation och har sen dess lyckats gå ner hela 51 kg. Sen dess har vi även gjort en stor flytt ifrån sthlm till dalarna och i jan -12 väntar vi tillökning! Följ oss och vår vardag!

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards