Bloggen om mitt 'lättare liv', familj och vår stora flytt!

Alla inlägg under september 2010

Av Mikaela - 14 september 2010 20:01

.. att jag har ju inte bloggat idag! Underbart, det betyder att jag längre inte har för mycket fritid! Idag var det ju tisdag så då var det dags för barn cafét. Nora lekte lite med lera och sjöng sånger. Varkade vara väldigt nöjd trots att det inte var någon i hennes ålder. Sen på vägen hem (fast det ligger åt andra hållet =) ) så gick vi förbi BVC då Amanda skulle få vacc i båda benen, stackarn. Passade på att skriva in Nora. Medans vi satt och väntade bajsade Nora och när jag frågade dom som jobbar där om det fanns någon toalett med skötbord fick jag till svar att det fanns det inte?!?! På en bvc central? Hallå? Jag fick lägga Nora på golvet på toalettet för att byta på henne. Vilket hon inte gillade...
Skärpning BVC långshyttan!

Sen bjöds vi på fika inne hos Malin och då kom även hennes svägerska dit med sina döttrar Towe snart 3 år och Maya som jag tror är 9 månder (?). Nora lekte lite med Towe och var så gosig med Amanda. Så när moster Evi ringde så frågade jag om Nora ville svara så sa Nora att hon var upptagen med bebis (Amanda). =)

Avslutar dagens blogg med ett STORT JÄTTE GRATTIS TILL LILLEBROR SIMON SOM FYLLER  ÅR IDAG! Grattis!!!

Av Mikaela - 13 september 2010 18:08

Men nu äntligen har vi internet igen! Så nu ska jag till och ladda kameran hemma och fota hus och hem så ni ska få se.
Kommer självklart ta bilder i helgen på kalaset och lägga upp!
Äntligten!!!

Av Mikaela - 13 september 2010 08:18

Igår sen eftermiddag/kväll bjöd vi över grannarna på fika. Det var väldigt trevligt och givande. Jag känner att jag verkligen är i behov av socialt sällskap och vi har ju dom perfekta grannarna för det.

När vi bodde i Väsby träffades ju Joi och jag med barnen nästan varje dag, gick det någon dag i mellan var det katastrof och vi kunde prata öronen av varandra. Ååå vad jag saknar er...
Joi kan inte ersättas, och ska inte göra det heller. Men det är väldigt skönt att ha en granne som är mamma ledig just nu som man kan träffa och gå en prommenad med.

Mådde mycket bättre igår efter ha pysslat en massa hemma och satt upp en massa värmeljushållare. Och tänt en massa partylite ljus, dyrt men värt varenda krona för det luktar sååå gott!

Idag ska vi promendera ner till lekplatsen så Nora får gunga lite. Hon uppskattar lekparken väldigt mycket. Sen är det full rulle hela veckan, imorgon ska vi till barn cafet på förmiddagen och vi ska även hinna med BVC och skriva in Nora där. På onsdag ska vi åka på kyrkis tror jag. Sen på torsdag fyller älskade lilla Nora 2 år och då kommer farmor hit och sover här till fredag för att då avlösas av min älskade lillasyster Pevi-Evi som äntligen kommer hit. Då kommer även mamma och co! Älskar att ha familjen runt mig!

Joi, hittade ni nått kul på Ullared? Eller hittade ni nått som inte var kul kanske jag ska säga =)

Av Mikaela - 12 september 2010 11:09

Men hösten är verkligen här nu. Björkens blad har gulnat och börjat falla till backen. Och jag kan inte låta bli och tycka om hösten och dess vackra färger. Det är nått speciellt med hösten.
Det är då man drar sig tillbaka till sin lya, tänder en massa värmeljus och bara myser. Kommer det blir så även för mig i år? Jag vet inte.. inte utan myskänsla tror jag.

Jag längtar...

Av Mikaela - 11 september 2010 19:38

Jag är inte alltid lycklig, precis som alla andra har även jag dimpar..
Och jag har nog en just nu. Känner gråten i halsen och känner mig oerhört besviken på mig själv att jag känner som jag gör.
I många andras ögon har jag nog absolut inget att deppa för, jag har ju allt man kan önska sig, jag har världens bästa sambo och pappa till världens bästa dotter, jag har ett stort hus, hundar, katt, kanin och bilar. Men jag är inte alltid lycklig.. just nu känner jag mig jätte ledsen.
Jätte ledsen över att vi hade så bråttom med att flytta och att vi inte tittade på flera hus. Det är egentligen inget fel på vårat hus, det är underbart och stort.. men det är nog just det. Det är för stort.
Jag får ingen myskänsla.

Idag när vi kom till Mora hem till mamma och Micke och fick se deras nya lägenhet saknar jag myset.. Dom har det så himla mysigt. Jag vet inte om jag någonsin kan få det så mysigt. Kanske har vi det för stort..

När vi tittade på det här huset blir man lätt kär i dom underbart stora sovrummen och alla utrymmen som finns, tanken på mysfaktor kom liksom inte fram först nu när jag inser att jag kommer aldrig att lyckas få det som jag vill ha det.. sådär mysigt..

Varför har jag just nu börjat tänka å mycket på det här då kan man ju undra.. först och främst så känns det lite tråkigt att ni, Malin och Tommy vill flytta.. MEN jag har full förståelse för det. Men vi/jag har fått så väldigt bra kontakt med Malin och Tommy så jag tycker det skulle vara så himla tråkigt. Nora älskar dessutom deras döttrar och framför allt Linda, och Alice älskar deras Michaela. Sen så är det ju såhär att jag hittat ett hus i Långshyttan som jag kärat ner mig i totalt.. Mysfaktorn är på topp där redan nu.. men vi har nog ingen möjlighet till det..

Oj vilket konstigt/rörigt inlägg det blev... bäst att lägga av innan det blir mer rörigt..

Av Mikaela - 11 september 2010 14:02

Jajjamensan! Blaze vann juniorklassen men fick tyvärr bara HP. Eller tyvärr och tyvärr, jag är jätte nöjd. Kritiken finns som alltid att läsa inne på hemsidan.
Han skötte sig mycket bättre denna helg mot förra, jag är så stolt över min snuff.

Nu sitter vi i bilen och är på väg mot Mora. Vi ska sova hos mamma inatt och passa på att fira Micke som fyllde år igår. I och med det så stannade vi inte kvar på utställningen utan åkte hem direkt.

Nora var så söt på vägen hem ifrån utställningen så satt hon och sa att hon saknar mormor, lät nästan som hon var på väg och börja gråta men jag avlädde det snabbt. Nu sitter vi alla fyra och käkar godis =) 

Om vi har riktig tur får vi på måndag igång vårat internet då lovar jag att ni ska få se huset, inne och ute, nya bilder på mig, Nora och hundarna!
Håll ut kära läsare!

Av Mikaela - 10 september 2010 12:51

... så hade jag redan dammsugit hela nedervåningen, skurat alla golv, hängt en tvätt, plockat undan en massa skräm och matrester efter simon och stoppat in en disk i maskinen.. Sen åt jag och Nora frukost innan vi tillsammans med Malin och Amanda gick ner till ena loppisen och hämtade ut ett paket. Ett fisk spel till Nora som hon fått av Evi i födelsedags present. Shit vad present papper jag måste fixa.. får fixa det efter helgen för innan dess hinner jag inte göra nått.


Imorgon är det dags för SSRK ´s utställning i Västerås och vi ska dit med Blaze, sen direkt hem och lasta av allt innan vi lastar in Simon och han tillhörigheter och åker till Mora. Vi ska sova hos mamma och Micke till söndag för att sen tidigt åka hem på söndag för då får jag ju fin besök ifrån uppsala av Annelie med barn och mamma som kommer och hälsar på =).

Så det blir nog inget mer bloggande först imorgon kväll hemma hos mamma. Men jag måste gratta lite personer först!

Först vill jag gratta Micke (Noras moffa) som fyller år idag, grattis!
Sen vill jag gratta Tarja som fått som GBP operation beviljad och genomförd om 2 veckor, grattis!

Av Mikaela - 9 september 2010 16:02

Idag startade vi dagen med att gå till lekparken så Nora skulle få busa av sig lite. Med oss följde även Malin och Amanda. Och jag är så himla glad att ha dom som grannar. Så himla roligt att ha någon som är lite som mig! Efter lekparken handlade jag lite på ica och sen väl hemma bjöds jag och Nora in på fika hos Malin, Tommy och Amanda.

Första fikan sen vi flyttat hit, och shit vad jag har saknat det kände jag efteråt. Det var så himla trevligt och middagen vi pratade om måste vi ta tag i snart! Längtar redan!

Jag trodde Nora skulle somna strax efter maten, men icke. Hon höll låda som en galning för att sen tvärdecka för 10 minuter sen. Alldes för sent, vilket kommer leda till en sen kväll. Men men.. hon  kommer inte få sova allt för länge.. Jag måste börja fundera på mat men kommer verkligen inte på nått... kanske det får bli pizza idag.. jag och Nora delar på en barnpizza och det slutar lltid med att Eddan får halv den =)
Men nu måste jag fixa hundarnas middag..

Presentation


Den 17 mars -10 genomgick jag en GBP operation och har sen dess lyckats gå ner hela 51 kg. Sen dess har vi även gjort en stor flytt ifrån sthlm till dalarna och i jan -12 väntar vi tillökning! Följ oss och vår vardag!

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards