Bloggen om mitt 'lättare liv', familj och vår stora flytt!

Alla inlägg under juli 2010

Av Mikaela - 12 juli 2010 08:31

När vi gick och la oss igårkväll vid 23.30 tiden stod tempen på 25 grader ute!!
Hur underbart är inte det. Jag kan ju verkligen tycka att det är underbart eftersom vi har en jätte AC inne och kan fortfarande sova svalt =) Annars vette 17 om jag hade tyckt det var så trevlig.

Nora har kommit i säng ganska så sent nu på kvällarna men detta beror på att hon sovit så pass sent på dagen.. Men jag känner att det gör inte så mycket, vi hinner ställa om oss sen.

I går grillade vi kyckling, fläskfilé, majskolvar, champinjoner och åt en grönsallad till det. Det är så himal gott. Det är verkligen sommar det.

Snart far vi till Mora i ett par dagar, hoppas verkligen att vi får bra väder då så vi kan bada lika mycket där. Vi ska även gå på tomteland, vilket jag tror Nora kommer digga. Bara att hon får träffa morbror Simon, mormor och morfar gör henne super lycklig =)

Nu ska vi duka fram frukost.. Glöm inte att dricka massor med vatten i värmen!

Av Mikaela - 11 juli 2010 14:10

Idag var det dags för vägning och mätning.
Vågen visade 1 kg minus så jag är super nöjd. Sen passade jag även på att mäta mig. Så samanlagt sså har det försvunnit 75,5 cm ifrån min kropp. Och då mäter jag fortfarande bara överarm, mage, rumpa och lår. Snart har det försvunnit 1 METER! Så himla coolt!

Kl 10 imorse åkte vi ner till stranden då vädret verkligen är på topp idag. Vi var där till strax efter 12 då vi åkte hem och käkade lite lunch. Nu sover Nora och när hon vaknat blir det bad i poolen hemma. Sen ikväll ska vi åka en sväng till Maxi..

Näst, nästa vecka hoppas jag verkligen på bra väder för då ska vi åka upp till Mora ett par dagar.
Nu ska jag fortsätta glo på Blaze som försöker jaga flugor..haha..
Knäpphund...

Av Mikaela - 10 juli 2010 20:56

LÖRDAG! Jag älskar helgerna! Men precis som allt annat som man tycker är kul så springer tiden förbi en.

Vi mötte upp Joi å Sigge på stranden i förmiddags för ett par timmar bad. Joi å Sigge åkte vid halv ett tiden och vi stannade inte länge där efter. Solen gick i moln och det var inte alls lika skönt att sitta på stranden då. På vägen hem somnade Nora och sov läänge.. sen när hon väl vaknade åkte vi till stinsen och käkade mjukglass med strössel och Nora fick busa i "lekhagen".
Det känndes verkligen som när man är ute med hunden och låter den springa fritt med ett gäng andra hundar i en rasthage. Föräldrarna satt längs ena sidan på en inbyggd bänk medans barnen skuttade runt för att förhoppningsvis förbränna lite energi. Haha..patetiskt men kul, tyckte i alla fall Nora =)

Sen hem, och städa lite för att sen lägga Nora i säng.. phu.. imorgon har dom lovat att hålla molnen borta så då blir det stranden, igen.
Men nu soffan!

Av Mikaela - 9 juli 2010 12:30

Men hon och hennes sambo Freddan kommer snart på besök igen. Den 30 juli.
Och vi ska ju snart ta en tripp upp till Mora så tiden kommer gå jätte fort, dessutom ska vi ju på hundutställning innan det och hinna med 2 visningar. =)

Nästa lördag, den 17 juli ska vi till Högbo på SSRK utställning. Det blir Blaze första officiella utställning. Och Alice har jag inte bestämt mig för än om vi ska ta med eller inte... en viss liten herre här hemma har ju nämligen gangit av hennes päls på ögonen.. så hon ser ut som en welsh just nu... inte snyggt. Men Katarina, hennes uppfödare tyckte vi skulle ta med henne och avgöra på plats. Så vi gör väl det..

Nora somnade just så jag ska nu njuta av lite ensamtid.. Sen när Eddan kommer hem ska vi storhandla mat och sen blir det att grilla.. jo juste.. jag är så himla bebis sugen så ni anar inte.. det beror nog på att alla runt mig väntar eller föder bebisar just nu..hih.. nej nu soffan!

Av Mikaela - 8 juli 2010 13:44

Men just nu verkar det som all is smält i sommarvärmen.. Budgivaren som la skambudet 1,5 milj, och som sen höjde det till 1,65 har nu backat ur.. precis när vi sa att vi kan tänka oss det budet... ännu en oseriös människa.. men men..
tillbaka på ruta ett. Vad händer nu då? Annonsen uppdateras med ett nytt öppet visningsdatum, den 18 och den 19/7... sen har vi sänkt utgångspriset till 1 675 000. Vilket vi kan acceptera om vi får det budet.. så nu är det bara att hålla tummarna..

Det tar på en att sälja.. jag hoppas allt kommer vara värt det till slut. Det är tur att det är sommar och att vädret är på topp just nu för annars hade jag nog varit mycket mer nere än vad jag är nu. Tänk om det hade varit vinter, kallt, snö och mörkt.. då hade jag nog inte orkat.

Nu ska jag fortsätta lyssna på hög musik och drömma mig bort...

Av Mikaela - 6 juli 2010 14:33

Lillasyster på besök denna vecka! hon kom igår måndag och åker hem på fredag. Så länge har hon inte varit här sen hon flyttade i från sthlm.
Dessutom sover hon hemma hos oss! Super kul!

Igår fyllde ju Eddan år och av mig, mamma och Evi fick han tillsammans med lillebror Simon och mammas man Micke åka på en Segway tur inne i stan. Han blev iaf väldigt glad och ser fram emot den turen.

Idag fick jag hem skivan med bilder ifrån när vi var i studion och fotades. Riktigt roliga bilder, bjuder självklart på en bild av världens sötaste sork!
  

Av Mikaela - 5 juli 2010 08:16

Idag är det ingen vanliga dag, nej för idag är det Eddans födelsedag,
HURRA HURRA HURRA!

Vi älskar dig Eddan!
  

  

Av Mikaela - 4 juli 2010 11:51

Förra söndagen glömde jag och skriva in att jag vägde mig, och nu minns jag inte vad vågen stod på då..skrev aldrig upp det. Men tror inte jag hade gått ner så mycket mot veckan innan, men det hade jag gjort denna vecka. Så himla skönt.
Sen är det lite konstigt, för veckan innan "lingonveckan" står jag näst intill still men när jag har det då rasar jag i vikt.. förr, med andra ord innan operationen brukade jag gå upp under den veckan..eller 3 dagar som det är för mig, men inte nu längre.. nästan så jag längtar till den veckan..haha.. knäpp man är...

Nu är det iaf - 25,5 kg och nästa mål är att komma under 90 strecket vilket jag strax gjort.. några få kg så är jag där! Underbart!

Idag är det varmt.. shit pommfrit.. om det var varmt igår vad är det då idag!?
Igår hängde vi på stranden i nästan 4 timmar och sen grillade vi hemma tillsammans med joi, Steffe å Sigge. Mysigt värre!
Idag blir det stranden så fort Nora vaknat sen räknar jag istort sett timmarna tills mamma och gänget ska komma hem imorgon. Så fort det ringer här hemma skriker Nora MORMOR,MORMOR!! Så hon kommer bli super glad. Dessutom kommer min lillasyster upp hit ett par dagar, vilket också ska bli super kul, Nora älskar även henne och blir jätte glad varje gång dom kommer. Trotts att dom flera gånger i veckan pratar i cam med varandra =). Idag fyller lillasysters sambo Freddan år, Grattis! Och i morgon fyller min älskade (framtida) man år!

Jag har köpt nått till Eddan jag tror han kommer att älska! Ska bli så himla kul när han öppnar. Vad det är kan jag inte skriva här..tänk om han smygläser...haha.. ni får veta i morgon!

Nu ska jag springa upp i regnet, för att sen inta stranden!

Presentation


Den 17 mars -10 genomgick jag en GBP operation och har sen dess lyckats gå ner hela 51 kg. Sen dess har vi även gjort en stor flytt ifrån sthlm till dalarna och i jan -12 väntar vi tillökning! Följ oss och vår vardag!

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6
7
8 9 10 11
12 13 14 15
16
17 18
19
20
21
22
23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards