Bloggen om mitt 'lättare liv', familj och vår stora flytt!

Alla inlägg under juli 2010

Av Mikaela - 24 juli 2010 18:54

Har nämligen köttet på grillen..
men måste tillägga att jag gått ner 1 kg denna vecka! Trotts att vi bara ätit gott gott =)

Här hemma har vi packat massor idag, det är verkligen kaos här..
Vi har dessutom varit hemma hos Joi med familj och firat Sigge som fyllde 2 år igår! Våra bebisar blir stora nu...!

Nu, grillen!!!

Av Mikaela - 23 juli 2010 16:13

Nu är vi hemma igen efter ett par dagar på Mora Parken´s Camping.
Vi har haft det vääldigt trevlig. Vi var balnd annat på Tomteland som jag tror uppskattades massor av Nora, hon fick där både åka häst och vagn och rida ponnyridning.
Tänkte uppdatera lite senare om dagarna som varit. Men nu ska jag packa upp..för att sen packa ner allt igen, för nu är inte flytten långt borta!

1 Vecka kvar!

Av Mikaela - 19 juli 2010 21:31

Jag kanske inte har alla pengar i världen som jag önskat mig, eller den nyaste bilen, eller den kropp som jag alltid velat.


MEN!


Jag har min familj! Jag har min älskade dotter , min underbara sambo.
Min mamma, mina systrar och min bror. Jag har Nora´s moffa, och jag har mina vänner. Jag har precis alla som jag älskar precis runt omkring mig.


Utan dom vore jag ingenting!
Tack för att ni finns!
Jag älskar er!



Av Mikaela - 18 juli 2010 21:01

Phu... äntligen kväll, Nora sover och vi har lagt all packning åt sidan tills imorgon. Eddan har slitit som ett djur hela dagen och rensat hela förådet. Slitit ut varenda spik och hylla. Nu är det helt tomt, eller ja nu är det bara kartonger som står där inne. Allt som vi packat ner här inne ställer vi ut där så när väl flyttlaset går står allt redan där ute.

Jag började lite smått i hundrummet. Började med rosetterna.. nästan med gråten i halsen, känns som, ja jag vet inte hur jag ska förklara det.. men det känns som jag packar ner en väldigt stor del av mitt hjärta.
Kan faktiskt inte riktigt förstå att vi snart inte bor på Sadelgatan längre.. Rosetterna kan jag ju sätta upp i Kråkslottet om jag vill, men det blir ändå inte samma sak. Tror inte jag kommer hänga upp dom igen.
Kanske den dagen vi gjort i ordning "ute rummet" som ska bli det rummet jag sen så småning om ska stå och trimma i. Men till dess får som ligga i kartonger.  Men alla fick inte plats i en kartong.. det hänger ca 80-100 st kvar på väggen som också ska ner. Men det får vänta tills i morgon.

Idag har vi även varit och lämnat Nora´s kanin hos Sigge, dom ska passa honom när vi åker till Mora. Och även passa på och vänja sina hundar vid en kanin. Så Sigge kan få en egen sen =) Eller hur Joi? =)

Imorgon blir det att tokpacka, sen lunch hos svärmor, sen packa inför mora.. sen packa, packa och sen avslutar vi kvällen med att packa...
Jo juste.. hade endast gått ner 300 gram denna vecka..hihi..

Av Mikaela - 17 juli 2010 14:36

Idag har vi varit i Högbro bruk på SSRK´s officiella utställning.
Blaze är ju nyss fyllda 9 månader så han var yngst i klassen. Han och hans bror. Blaze gick in som nr 2 av 6 och framför honom gick hans bror Barecho Back In Town.
Tyvärr fick inte brorsan någon 1:a och jag hann verkligen bli super nervös! Men Blaze fick iaf en 1:a och jag blev jätte glad. Bakom honom gick Messi, Barecho Zuper Playmaker, en super fin hane som redan fått 5 CERT och blivit både BIR och BIM. Sen när alla 6 hanar blivit kollade i juniorklassen vissade det sig att det bara var Blaze och Messi kvar!
Messi vann (har han någonsin blivit slagen?) med CK, och Blaze 2:a med HP! Jag är verkligen super nöjd. Jätte fin kritik fick han med. Vill ni läsa den får ni kolla in hemsidan på www.lorddannys.com !

Nu är jag heeeeelt slut och ska lägga mig på soffan en timme eller två...

Av Mikaela - 15 juli 2010 08:22

Nu börjar det sjunka in, att om ca 2 veckor flyttar vi faktiskt.  Igår var vi och skrev kontrakt med köparen av vår lägenhet. Det kändes som jag avslutade en stor del av mitt liv när jag skrev på alla papper. Vi har ju faktiskt bott här i 20 år. Även om jag inte bott här hela tiden men så har ändå lägenheten tillhört oss.

Så mycket som hänt här.
Mina första minnen är här ifrån. Vår första kull valpar föddes här. Jimmy valde att avsluta sitt liv här. Jag och Eddan flyttade in här tillsammans. Vi fick våran dotter när vi bodde här. Så mycket som passerar i vyn när jag tänker tillbaka på alla åren på Sadelgatan. Så många otroligt roliga stunder vi haft här tillsammans, och även sorliga. Något som gjort oss till den vi är idag, något vi bär med oss resten av livet.

Så mycket jag lämnar bakom mig, men vilken stor dörr jag öppnar för framtiden.
Om 16 dagar öppnar vi dörren på Kråkslottet och kliver in i vårt nya liv.

Av Mikaela - 14 juli 2010 08:37

Igår var det en spekulant som var här på visning och han har lagt bud på utgångspriset, vilket vi accepterat. Vi känner att vi hellre accepterar ett lite lägre bud än leva med stressen om att kanske inte får det sålt.
MEN, det stora MEN! Han vill flytta in den 8 aug då han blir av med sin lägenhet den 15 aug och vill hinna fixa lite där. Vilket gör att ev. som det ser ut nu så flyttar vi den 31 juli. Vi vill ju också himla flyttstäda osv.. 31 juli, det är ju om 17 dagar!!!! Och vi har inte en enda kartong!
STRESS!
Men det löser sig... det säger i alla fall min mamma   
Så jag får väl lite på henne..
Tänk att om 18 dagar har vi sovit första natten i Kråkslottet..

Joi hatar mig för att vi flyttar.. men hon vet också anledningarna till att vi gör det.. Jag hatar också att vi kommer så långt ifrån varandra. Tror inte jag haft någon vän som hon. Vi har inte känt varandra mer än 5 år eller nått sånt.. men vi har umgåtts väääldigt mycket dom 2 senaste åren.. tanken att vi inte längre ska hänga tillsammans med barnen.. ja den suger.. men jag hoppas även att ni snart flyttar efter.. inte lika långt, men en bit på vägen!

Resan nästa vecka blir av som planerat iaf, lite semester behöver vi faktiskt.
Ska starta packningen redan ikväll, ska åka förbi mamma och hämta lite kartonger där..

det är mycket nu..

Av Mikaela - 13 juli 2010 08:40

..sitter vi i bilen på väg till Mora för ett par dagars avkoppling!
Ska verkligen bli super mysigt att komma iväg lite. Gå på Tomteland med Nora, bada och en massa bus!
En å en annan loppis ska vi hinna med också. Förra sommaren när vi var i Mora så var vi på en loppis och jag hittade en jätte fin och stor kista för 200 spänn!
Love it!

Igår blev det en riktig bad dag, startade dagen med en stund på stranden med Joi å Sigge, så Sigges halvstorebror Elias. Sen åkte vi hem och åt lite lunch, sen slocknade Nora som en klubbad säl.. Sen när hon vaknade svalkade vi av oss i duschen och sköljde bort all sand ifrån stranden. Sen bestämde Nora att vi skulle göra pizza till middag. Så det gjorde vi. Efter middag och en sväng på Willys (som var väääldigt svalt och skönt) hoppade vi ner i grannens pool. Så det blev en riktig bad dag, vilket behövs.. finns inte så många andra sett att överleva i värmen. Så jag antar att även denna dag kommer att gå o badandets tecken.

Såååå, ha det gott, igenkott!

Presentation


Den 17 mars -10 genomgick jag en GBP operation och har sen dess lyckats gå ner hela 51 kg. Sen dess har vi även gjort en stor flytt ifrån sthlm till dalarna och i jan -12 väntar vi tillökning! Följ oss och vår vardag!

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6
7
8 9 10 11
12 13 14 15
16
17 18
19
20
21
22
23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards