Bloggen om mitt 'lättare liv', familj och vår stora flytt!

Alla inlägg under mars 2010

Av Mikaela - 13 mars 2010 09:30

Lovade ju att jag skulle lägga in ett inlägg med bara bilder..hann dock inte igår eftersom den nya datan kom på kvällen =)
Men här kommer i alla fall lite bilder, mestadels på lillnosen Nora såklart!

  
Nora ute och busar i snön!

  
Nora äter liiis!
   Våran vovve Alice 1 år.

  
Isisen Dúfa som jag rider, pluttsötis!

   Och självklart våran knaskisse som här försöker ta livet av sig!

   Här är Nora och Sigge ifrån torsdagens grilltur i skogen!

Nej det var nog allt för idag!
Nu ska vi klä på oss och åka och mata ankorna, sen blir det Ikea..
och imorgon stallet igen! Jippi!

Ha det bäst, flodhäst!

Av Mikaela - 11 mars 2010 09:45

.. Väntar på att våran nya data ska komma så jag kan ladda upp en massa nya bilder.

Den skulle ha kommit för snart två veckor sedan, och sen ringde vi telia och frågade vart den tagit vägen. Dom skyllde på dator problem men att vi skulle ha den senast på måndagen.. nu är det torsdag och fyra dagar sen måndagen var.. suck..fortfarande ingen dator.. Och jag som har en massa mysiga bilder jag vill ladda upp =)

Men ni får vänta lite till. Sen får det bli ett inlägg med bara bilder.

Igår var jag uppe i stallet igen och var ute i skogen och red. Solen lös och vi hade nog närmare +5 grader.. Helt underbart!!

Idag var tanken att vi skulle gå ut med barnen i skogen och grilla men SOLEN vart är du? Du skulle ju vara här idag... hoppas du kommer.

Nej nu har jag en gnällig Nora här så det är bäst jag tar henne.
Hej hopp!

Av Mikaela - 8 mars 2010 09:10

Helgen var underbar, ca -5 och SOL!! Underbara sol!!
Åå vad man får en massa ny energi av solen! Det märks på alla, barn, vänner och djuren!


I lördags spelade Eddan match i väsby så självklart passade vi på att gå och titta på honom. Och vann gjorde dom också, Hejja hejja =) Nora vart i alla fall super glad när hon fick springa in på planen så fort matchen var slut.


Sen åkte vi hem och jag gjorde en super stor pasta och kycklingsallad så kom mamma, Micke och Simon och joinade oss till middagen.


Sen så igår så åkte jag ut till Rosi, dottern till dom som köpte Lookie och fick rida hennes ena isis, underbart. Det var bara så himla perfekt, sol -5 och pulsande hästar i ca 1 meter snö. Rosi är verkligen super trevlig och det blev många intressanta samtal. Jag kommer att åka ut dit två gånger i veckan och rida, åå så jag har saknat hästar! Så himla kul, längtar super mycket till sommaren eller i alla fall varamare dagar då Nora kan vara med ut och pyssla med hästarna!
Alice fick såklart följa med och fick leka med Rosis ena hund som är en blandis valp på 5 månader *sockersöt*. Så hon sov rätt fett sen hela kvällen och natten =)
Hon sove ifo fortfarande =)


Denna vecka kommer garanteras spenderas mycket utomhus då vädret ska tydligen vara underbart. På onsdag blir det en sväng upp till Rosi för yttligare en tur i skogen =).


Idag är det 5 veckor kvar tills jag ligger på operationsbordet och jag är så himla super nervös...gaahhh..tänk om jag inte vaknar upp igen..
Snart dags för att ta "före bilderna"..men inte riktigt än, vill ta dom så nära operationen som möjligt..


Underbara älskade lilla Nora får idag pryda bloggen!
  
Vi älskar dig Nora!!

Av Mikaela - 2 mars 2010 11:09

Tänkte att det kan ju vara bra och förklara lite vilka vi är.
Det är ju då jag Mikaela som ska genomg GBP operationen. Jag bor tillsammans med min sambo Eddan, som jag även är förlovad med och våran dotter Nora född 0809.

I familjen finns även hunden Alice, en springer spaniel tjej på 1 år. Jag har sedan 2005 haft registrerat kennel namn och har bland annat fött upp både am. cocker spaniel och dalmatiner men har gått helt över på springer och vi ser fram emot våran första springer kull under nästa år. Mer om kenneln kan ni kan ni läsa om på våran hemsida www.lorddannys.com .
Vi har även en katt på snart 4 år som heter Scott, familjens riktiga matvark och tjockis. Världens keligase kisse!

Vi bor i ett radhus norr om sthlm som vi hade turen att köpa loss i okt 09.

Vi har pratat om mera barn men i och med GBP operationen måste jag sen vänta minst ett år innan jag får bli gravid igen, så det kommer så småning om =)
2011 gifter vi oss, nått jag ser fram emot sjukt mycket! Och såå jag längtar!

Nej nu blir det soffan innan Nora vaknar, för sen är det full rulle igen =)

Av Mikaela - 1 mars 2010 16:08

Åååå vad jag vill ha vår, nuuuu!
Idag har det verkligen blivit en inne dag fast jag gärna hade gått ut idag..
Men vädret ute är inge trevligt, blåser och snöar massor, trotts att det är +1 ute..

Så idag har jag och Nora (dottra) roat oss med att bara vara inne och läst böcker, och så har hon fått roa sig i badet en stund medans jag passade på och ställa hunden på trimbordet och klippte tassarna på henne.. eller ja nästan 3 av 4 tassar hann jag innan Nora ville kliva upp ur badet. Så jag får ta den sista så fort gubben kommit hem.

Ska ju med Alice (hunden) till veterinären i kväll och vacc så vi kan ju inte komma med en långhårig tass och tre korthåriga..haaha..

Annars händer det inte mycket just nu.. dom ringde ifrån Ersta och sa att jag ska infinna mig där den 24 mars för lottning. Jag ställde nämligen upp i ett av deras projekt där det handlar om fettvävnader runt levern i samband med GBP. Dom behöver 300 försökskaniner, varav 150 st kommer gå på sin vanliga kost fram till operation medans andra hälften kommer gå på flytande (som man får av dom). I vanliga fall ska man ju alltid gå på flytande innan men nu vill dom ta reda på hur mycket skillnad det blir. Jag hoppas ju på att få gå på min vanliga diet.. hehe.. Så jag ska dit den 24 för att lotta om vilken grupp jag kommer ingå i.
Så håll tummarna=)

Blev ett trist inlägg idag, men med det här trista vädret kan det inte bli mycket annat...

Presentation


Den 17 mars -10 genomgick jag en GBP operation och har sen dess lyckats gå ner hela 51 kg. Sen dess har vi även gjort en stor flytt ifrån sthlm till dalarna och i jan -12 väntar vi tillökning! Följ oss och vår vardag!

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25
26
27 28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards